Manchester City'e Transfer Olan Sterling'in Sevgilisine 5000 Ölüm Tehdidi - Son Dakika
Spor

Manchester City'e Transfer Olan Sterling'in Sevgilisine 5000 Ölüm Tehdidi

Manchester City\'e Transfer Olan Sterling\'in Sevgilisine 5000 Ölüm Tehdidi

İngiliz Daily Star gazetesi, Manchester City'e transfer olan Sterling'in sevgilisi Paige Milian'ın Liverpool taraftarları tarafından ölümle tehdit edildiğini yazdı.

16.07.2015 11:05  Güncelleme: 11:26

İngiltere'de yayımlanan günlük tabloid gazetelerden Daily Star'ın birinci sayfa manşetten verdiği habere göre, 49 milyon sterlinlik bonservis ödenerek Premier ligde en pahalı futbolcu rekorunu kıran Raheem Sterling'in "bebek lakaplı" genç sevgilisi Paige Milian, internette 5000 ölüm tehdidi alınca dün geceden itibaren saklanmaya başladı.

FUTBOLCUNUN RAHATI KAÇTI

Manchester City'e beş yıllığa transferinden mega para alan ve haftada 200,000 sterlin maaşı ile birlikte 100 milyon sterlinlik transfer yapan yıldız futbolcunun rahatı kaçtı. Çift internet üzerinden nefret mesajları bombardımanına tutuldu ve seksi sevgili Paige Milian instagramdaki internet sayfalarını kilitlemek zorunda kaldı.


NEFRET MESAJLARI YAĞDI

Nefret mesajlarının Sterling'in rakip bir takıma gitmesine öfkelenen Liverpool taraftarlarından geldiği anlaşıldı. Taraptarların çoğu "O..." "Para avcıları" gibi sözlerle genç kızı, sevgilisini frenlemediği için suçladı.



HESABINI KİLİTLEDİ

Londra doğumlu Paige, tatillerde ve gece kulüplerinde futbolcu sevgilisi ile çektirdiği fotoğrafları instagramda arkadaşlarıyla paylaşıyordu. Çifte gelen mesajlardan sonra genç kızın internet hesabını özelleştirdiği öğrenildi.

Son Dakika Spor Manchester City'e Transfer Olan Sterling'in Sevgilisine 5000 Ölüm Tehdidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • benko: Nedeklo 0 0 Yanıtla

Advertisement