Manchester United, Altay Bayındır'a resmi teklif yaptı - Son Dakika
Spor

Manchester United, Altay Bayındır'a resmi teklif yaptı

Manchester United, Milli kaleci Altay Bayındır'a transfer için resmi teklifte bulundu. Ancak Altay'ın henüz bu teklife cevap vermediği belirtiliyor. Fenerbahçe'de 1. kaleci olarak kalmak isteyen Altay'ın, Livakovic transferinin gerçekleşmesi durumunda Manchester United'ın teklifini kabul etme olasılığının yüksek olduğu ifade ediliyor. Altay'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam ediyor ve 6 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

05.08.2023 20:30  Güncelleme: 20:59

Manchester United, Altay Bayındır'a transfer için resmi teklifte bulundu. Milli eldiven Altay Bayındır'ın ise bu teklife henüz bir cevap vermediği öne sürüldü.

TEKLİFE CEVAP VERMEDİ

Kırmızı şeytanlar, Altay Bayındır'ı 2. kaleci olarak düşünüyor. Altay'ın Fenerbahçe'de 1. kaleci olarak kalmak istediği ancak Sarı-Lacivertli yönetim Livakovic transferini gerçekleştirmesi durumunda Altay'ın Manchester United'ın teklifini kabul etmesinin yüksek bir olasılık olduğu ifade ediliyordu. Fakat Altay, bu teklife yanıt vermedi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

25 yaşındaki kalecinin Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde 6 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer alıyor. Milli file bekçisinin Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Manchester United, Altay Bayındır\'a resmi teklif yaptı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Manchester United, Altay Bayındır'a resmi teklif yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ensar Kurt: hehhhh heee heee 2 senedir milli formayi bile giyemeyen altay fenerden baska kulüp bulamaz bence 3 8 Yanıtla
  • özer bergin: Sebest kalma miktarı çok düşük ama gitmek isteyeni tutmak doğru olmaz salın gitsin. 5 0 Yanıtla
  • Hüseyin Ermurat: Hemen verin gitsin kendileri kaşındı madem verin 3 1 Yanıtla

Advertisement