Manchester United Hummels İçin Yeni Bir Teklife Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Manchester United Hummels İçin Yeni Bir Teklife Hazırlanıyor

Manchester United Hummels İçin Yeni Bir Teklife Hazırlanıyor

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Borussia Dortmund'un kaptanı Mats Hummels için yeni bir teklif yapmayı planlıyor.

09.01.2015 10:21

Işıltılı hücum hattına rağmen arkada aksayan ve savunmaya takviye yapması tüm futbol kamuoyunca aşikar olan Manchester United'ın ismi sayısız defans oyuncusu ile anılıyor. Serigo Ramos, Raphael Varane, Diego Godin, Joao Miranda ve Ron Vlaar gibi isimler başta olmak üzere ismi üst düzey stoperler ile yazılan Kırmızı Şeytanlar, bir diğer göz bebeği Mats Hummels transferi için beyaz bir sayfa açtı.

Mirror'un haberine göre van Gaal'in yaz transfer döneminde bir numaralı transfer hedefi olmasına rağmen Borussia Dortmund'da kalan Hummels, bir kez daha United'a transferi ile gündeme geldi. 42 milyon Sterlin'lik bir sözleşme fesih bedeli olan Hummels için Manchester United 35 milyon Sterlin'i gözden çıkardı.

Şu anda son sıradaki Freiburg'un bir sıra üstünde yer alan ve ligde zor dönemler geçiren Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray'ın da olduğu gruptan çıkmayı başarmış ve ikinci turda Juventus ile eşleşmişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester United Hummels İçin Yeni Bir Teklife Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement