Manchester United'ın Konuğu Everton - Son Dakika
Spor

Manchester United'ın Konuğu Everton

Manchester United\'ın Konuğu Everton

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Manchester United, 7.hafta karşılaşmalarında sahasında Everton'ı ağırlıyor.

04.10.2014 17:46

Manchester United, ligde şu ana kadarki en ciddi sınavını 7.hafta karşılaşmalarında Everton karşısında verecek. Lige istediği başlangıcı yapamayan Louis van Gaal'in öğrencileri, geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alabilmişti.

Van Gaal, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Everton'ın kaliteli bir takım olduğuna dikkat çekerken, "Everton'ı çok beğeniyorum çünkü benim istediğim oyun tarzıyla oynuyorlar. İlginç bir mücadele olacak. Geçen sezon onlara karşı iki maçı da kaybettiğimizi biliyorum. Zorlu bir maç olacak. Oyunu domine etmek isteyeceğiz ancak onların da hedefi bu olacak." diye konuşmuştu.

Everton teknik patronu Roberto Martinez ise Manchester United'ın lige yaptığı kötü başlangıca rağmen çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Van Gaal çok başarılı bir teknik adam ve Premier Lig'de de önemli başarılar yaşayacağına şüphe yok. Kazanmak isteyen, güçlü bir rakibe karşı oynayacağız ve bu da işimizi zorlaştıracak." ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz hafta West Ham United ile oynanan maçta kırmızı kart gören Wayne Rooney, bu maçta forma giyemeyecek. Van Gaal'in bu maçta onun yerine Juan Mata'ya şans vermesi bekleniyor.

Öte yandan eski Evertonlı Marouane Fellaini ise bu hafta takımla birlikte çalışmalara başladı ancak henüz tam anlamıyla hazır değil. Ander Herrera, Chris Smalling, James Wilson, Jesse Lingard, Phil Jones, Jonny Evans ve Ashley Young'ın sakatlıkları ise devam ediyor.

Everton'da ise sakatlıktan kurtulan Steven Pienaar, şans verilmesi halinde bu maçta forma giyebilecek ancak James McCarthy, Seamus Coleman, Ross Barkley ve Kevin Mirallas'ın sakatlıkları ise sürüyor.

MUHTEMEL 11'LER

Manchester United: De Gea, Rafael, McNair, Rojo, Shaw, Blind, Fletcher, Di Maria, Mata, Falcao, Van Persie

Everton: Howard, Hibbert, Distin, Jagielka, Baines, Besic, Barry, Atsu, Naismith, McGeady, Lukaku

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester United'ın Konuğu Everton - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement