Manisa Bbsk Emin Adımlarla İlerliyor - Son Dakika
Spor

Manisa Bbsk Emin Adımlarla İlerliyor

Manisa Bbsk Emin Adımlarla İlerliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular deplasmanda mağlup ettikleri Antalya Kemerspor maçının ardından soyunma odasını ‘Büyük başkan Mevlüt Aktan’ sesleriyle inletti.

29.01.2018 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular deplasmanda mağlup ettikleri Antalya Kemerspor maçının ardından soyunma odasını 'Büyük başkan Mevlüt Aktan' sesleriyle inletti. Başkan Mevlüt Aktan ise maçın ardından soyunma odasında futbolcularını kutlayarak, "Aslanlar gibi mücadele ettiniz. Hepinizin ayağına, yüreğine sağlık" dedi.

Antalya Kemerspor'u deplasmanda Alper Akçam ve İsmail Köse'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek 41 puana ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da her geçen hafta şampiyonluk umutları daha da artıyor. Antalya Kemerspor maçının ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor soyunma odası bayram yerine dönerken, Başkan Mevlüt Aktan ve yönetim futbolcuları alınan kritik galibiyet nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutladılar.

Antalya Kemerspor deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Başkan Mevlüt Aktan, maçın ardından soyunma odasına inerek futbolcuları kutladı. Yeşil Beyazlı futbolcular soyunma odasında 'Büyük başkan Mevlüt Aktan' şeklinde tempo tuttu. Antalya Kemerspor maçında çok kritik bir galibiyete imza attıklarını söyleyen Başkan Mevlüt Aktan, "Hepinize helal olsun. Çok kritik bir galibiyete imza attınız. Sahada 90 dakika boyunca yüreğinizi ortaya koyarak mücadele ettiniz. Bu yolun sonu mutlaka şampiyonluk olacak. Hepinizin ayağına, yüreğine sağlık" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisa Bbsk Emin Adımlarla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement