Manisaspor'da Simpson Şoku - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Simpson Şoku

Manisaspor\'da Simpson Şoku

Fenerbahçe'ye 90+5.dakika golüyle yenilmenin üzüntüsünü yaşayan Manisaspor'a, bir darbe de oyuncusundan geldi.

17.01.2012 18:29

Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında dün akşam Fenerbahçe'ye 90+5. dakika golüyle yenilmenin üzüntüsünü yaşayan Manisaspor'a, bir darbe de Kanadalı oyuncusu Simpson'dan yedi. Siyah- beyazlıların 2009- 2010 sezonunda Almanya 1. Lig (Bundesliga) takımlarından 1. FC Kaiserslautern'den transfer ettiği Joshua Simpson, parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak 3 1 Mayıs 2014 tarihinde bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Dün akşam Fenerbahçe karşısında takımının tek golüne imza atan Kanadalı futbolcunun fesih haberi siyah- beyazlı kulüpte büyük şaşkınlık yaratırken, yönetim de karşı atağa geçti. Simpson'un haksız bir davranış içine girdiğini savunan Manisaspor yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada tazminat ve sportif yaptırım talebinde bulunacaklarını bildirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcu Joshua Simpson kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. Kulübümüz tarafından hiçbir alacağı olmamasına rağmen alacaklarını fesih nedeni olarak gösteren Simpson, haksız bir fesih girişiminde bulunmuştur. Kulübümüz konuyla ilgili olarak hukuki girişimlerini sürdürmekte olup, FIFA nezdinde tazminat ve sportif yaptırıp uygulanması talebiyle işlem başlatılmıştır." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Simpson Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement