Manisaspor-Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Manisaspor-Gaziantepspor Maçının Ardından

Manisaspor-Gaziantepspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor ile Gaziantespor Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi.

25.02.2012 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor ile Gaziantespor Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gaziantepspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat, duran toptan gol yemelerine engel olamadıklarını ifade ederek, "Yine duran toptan bir gol gördük kalemizde ve maçı mağlup tamamladık. O kadar çalışmamıza rağmen yine duran top organizasyonu. Konuşursun konuşursun kimse anlamaz, noktayı koyarsın duymayan olmaz. Başkası gibi davranmak istemiyorum. Gole kadar kalemizde gol pozisyonu yoktu. Çalışmamıza rağmen yine aynı şekilde bir gol yedik. Hakem Cüneyt Çakır aslan gibi maç

yönetti. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Hafta içinde oyunculara mentör ve psikolog desteği sağladıklarını, 27 gündür futbolcularla birlikte yaşadıklarını belirten Özat, "Maalesef galip gelen haklı oluyor" diye konuştu.

"GEMİYİ ÖNCE FARELER TERK EDER, TERK ETTİLER ZATEN"

Özat, öne geçmek için her şeyi yaptıklarını belirterek, "Bizim başka şeyler konuşmamız lazım. Şahıslar üzerinden konuşmuyorum. Para pul benim için önemli değil. Gerekirse, sezon sonuna kadar görevimin sonuna kadar kaldığım sürece kendi adıma mukavelemde yazan neyse onu bile almam. Bir yönetici futbolcuya 2 bin lira verip, onu isteyip istifa ediyorsa. Git denilmediği sürece gitmem. Futbolcularım mücadele ediyorlar. Düşeriz, kalkmasını da biliriz. Gemiyi ilk önce fareler terk eder, terk ettiler zaten"

Basın toplantısında konuşan Manisasporlu Akaminko, bugüne kadar takımdaki sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadıklarını ancak hiçbir şey için geç olmadığını ifade etti.

Manisasporlu bir diğer oyuncu Mejolaro ise iyi mücadele ettikleri müsabakada mağlup olduklarını, kalan maçlarda en iyi sonuçları almak için mücadele edeceklerinin söyledi.

HİKMET Karaman: "İNŞALLAH ManisaSPOR DÜŞMEZ"

Geçtiğimiz sezon Manisaspor'un teknik direktörlüğünü yapan, bu sezon Gaziantepspor Teknik Direktörlüğü koltuğuna getirilen Hikmet Karaman ise geçen sezon Manisaspor'da iyi bir takım inşa ettiklerini dile getirdi. Karaman, o 9 şiddetindeki depreme dayanıklı binaya adeta bomba yerleştirmek için mücadele ettiklerini söyledi. Manisa şehrini ve halkını çok sevdiğini anlatan Karaman, şöyle konuştu:

"Manisa'da kimseyle problemim olmamıştı. Bugün Gaziantepspor teknik direktörü olarak görev aldı. Bugün onlar üzülürken biz çok sevinçliyiz. Bir yerlerde bir hata var ki, buralara geliniyor. Manisalı dostlarım umutsuzluğa düşmesin, ben onları daha kötü bir halde almıştım. Ümit hoca da maçtan sonra hem oyuncuları hem bizi tebrik etti. Bu gösterilmesi gereken olaylardan biri. İnşallah Manisaspor düşmez, umarım hiçbir takım düşmez. Biz bugün önemli 3 puan aldık."

Karaman, geçen sezon iyi bir Manisaspor oluşturduklarını ancak takımı bıraktığını kaydederek, "Keşke takımın başında kalıp savaşsaydım. Çünkü bir alt yapı hazırlamıştık. Temeli sağlam atmıştık. Şimdi buna bir daha baştan başlayacağım için kızgınım kendime. Bu yıl bunu Gaziantep'te yapmak için mücadele ediyorum. Gaziantep halkı bize güveniyor bizde onları yanıltmıycaz. Onları en iyi şekilde temsil edeceğiz. " dedi.

Türkiye genelinde yaşanan hava şartlarının takımların hazırlık sürecini etkilediğini kaydeden Karaman, bundan sonra çalışmalarını Gaziantep'te sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Maç hakkında görüşlerini bildiren Gaziantepsporlu Cenk Tosun da 90 dakika boyunca oyunu kontrol ettiklerini, Orduspor galibiyetinin ardından bu müsabakayı da galip tamamlayıp, istedikleri sonuçları aldıklarını söyledi.

Gaziantepsporlu Şenol Can ise, Orduspor maçıyla başlayan çıkışlarının, final niteliğindeki Manisaspor müsabakayla sürdüğünü, önlerindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak, Gaziantepspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor-Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement