Trabzonspor, Manisaspor Maçı Sonrası 9-0 Polemiği - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Manisaspor Maçı Sonrası 9-0 Polemiği

Trabzonspor, Manisaspor Maçı Sonrası 9-0 Polemiği

Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu'nun, "Bu kadar asılmalarına bir şey diyemiyorum" ifadesini sert şekilde eleştiren Ersun Yanal, "Böyle saçmalık olur mu" dedi.

25.12.2014 23:21  Güncelleme: 10:15

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Manisaspor'u 9-0 yendiği karşılaşma sonrasında iki takım teknik direktörü arasında skor polemiği yaşandı. Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu'nun, "Bu kadar asılmalarına bir şey diyemiyorum" ifadesini sert şekilde eleştiren Ersun Yanal, "Bizim sorunumuz değil kendi sorunu. Böyle bir saçmalık olur mu, maça asılıp, asılmamak, ciddiyetsiz bir durum." dedi.

"SKOR KARŞISINDA SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"

Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Skor karşısında fazla söylenecek bir şey yok. Lig maçlarını daha çok önemsiyoruz. Keçiörengücü galibiyetinden sonra da böyle demiştik. Pazar günü Altınordu ile maçımız vardı. Rakibimiz salı günü maçını oynadı. Biz bugün oynadık ve ancak yarın dönebileceğiz. Dinlenme zamanı olmadığı için PAF takımından ve fazla oynayamayan oyuncularla maça çıktık" diye konuştu.

"BU KADAR ASILMALARINA BİR ŞEY DİYEMİYORUM"

Mutlu, "Trabzonspor'un da hazır olan takımla sahaya çıktığını da belirterek, İyi bir takımları var. Bu kadar asılmalarına bir şey diyemiyorum. O da hocanın değerlendirmesi. Biz elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullandı.

YANAL: AKHİSAR MAÇINA BIRAKMAMALIYIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, "İki kritik maçtan birisi Manisa ile dışarıda oynayacağımız karşılaşma. İkincisi ise Keçiören ile içeride oynayacağımız karşılaşma. Bu ikisini kazanıp gruptan çıkmak zorundayız. Akhisar Belediyespor maçına bu işi bırakmamalıyız. Üç kulvarda giden takımımız için bu sonuçlar kesin şart oldu. Bu oyun felsefesini her zaman uygulamalıyız. Bugün kazandığımız için veya çok farklı bir skor elde ettiğimiz için değil, bu tutumumuzu her zaman yansıtmalıyız. Bugün böyle bir tutum oldu. Bu skor bizi kesinlikle yanıltmamalı. Biz tam tersi bu felsefeyi en zorlu karşılaşmalarda da ortaya koymalıyız. Bursaspor maçında da Rizespor maçında da yapmalıyız. Skor olarak değil tutum olarak bunu söylüyorum. Bir felsefe olarak, bu felsefeyi her yerde ortaya koyacak bir tutum sergilemeliyiz" dedi.

YANAL: BÖYLE BİR SAÇMALIK OLUR MU?

Ersun Yanal, Manisaspor teknik sorumlusunun Trabzonspor'un maça çok asıldığını, kendilerinin PAF takımıyla mücadele ettiğini söylemesiyle ilgili bir soru üzerine de şu ifadeleri kullandı; "Bizim sorunumuz değil kendi sorunu. Böyle bir saçmalık olur mu? Böyle bir şey olabilir mi? Maça asılıp, asılmamak, ciddiyetsiz bir durum. Bu kadar ciddiyetsiz olamazsınız. Sonuçta Trabzonspor ile oynuyorsunuz. Kim hangi kadroyu çıkaracak, nasıl oynayacağınızın kurgusunu mu yapacağız? Saçmalık! Öyle şey mi olur?"

YANAL: SAHADA KALACAĞIZ

Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olaylı genel kurulun takım üzerinde etkili olup olmadığıyla ilgili soruya da şöyle yanıt verdi: "Biz sahanın içerisinde kalıyoruz. Biz sahanın içerisinde kalıp saha içerisindeki mücadelemizi sürdürmeye çalışıyoruz. Dışarıda ne olduğu, hangi kutupların hangi kutuplara kaydığı, hangi eksenlerin hangi eksenler üzerinde döndüğü bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren saha içerisindeki oyun ve oynayacağımız futbol. Biz de mümkün olduğu ölçüde saha içerisinde kalacağız. Biz hiçbir zaman bu konuyla ilgili ne yorum yaptık ne de yapacağız."

Yanal, son olarak kulüp gol rekoru kırılmasıyla ilgili olarak da, Kişisel rekorlardan çok keşke takım olarak tarihe geçsek. Takım olarak tarihe geçmek gerekiyor dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Manisaspor Maçı Sonrası 9-0 Polemiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • rr: FBM Makina Balçova Yaşamspor 1 - 9 Galatasarayşu başlığın altında cimbomu yere göğe sığdıramıyan pandevden müthiş topçu diye bahseden olcanı öven istanbul medyası trabzonu karalamaya çalışıyor yazıklar olsun taraflı medya taraflı tff taraflı hakaemler bu yerin birde yerlatıssı var unutmayın 15 3 Yanıtla
  • AKÇAABATLİ: hoca o golü biz yeseydik aynı cümleyi kullanacakmıydın çok asıldık maça diye 12 1 Yanıtla

Advertisement