Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın: Düşme Korkumuzun Olacağını Sanmıyorum - Son Dakika
Spor

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın: Düşme Korkumuzun Olacağını Sanmıyorum

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın: Düşme Korkumuzun Olacağını Sanmıyorum

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın: Düşme ile ilgili bir korkuyu yaşayacağımıza inanmıyorum, takıma güveniyorum.

20.01.2015 13:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, takımına güvendiğini, kümeden düşme korkusunu yaşayacaklarına inanmadıklarını belirtti.

Taşkın, Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmış olmalarının futbolcular için moral olduğunu vurgulayan Taşkın, ilk yarının son 8 haftasında alınan puanların ikinci yarının ilk 8 haftasında alınması durumunda düşme hattından çıkılacağını kaydetti.

Taşkın, şöyle konuştu:

"Yapılan transferlerden sonra elimizde 13-14 futbolcu kalmıştı. Bu oyunculara uyacak doğru transferler yaptık, takıma 6 yeni oyuncu aldık, 2 futbolcuyu da deniyoruz. Yani 10 futbolcumuzu gönderdik, yerine 8 futbolcu aldık diyebiliriz. Ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyoruz. Giresunspor maçının zorluk derecesini biliyoruz. Hedeflerimizden birisi ilk 8 haftada iyi puanlar almak. Geriye kalan 10 haftada o rahatlığı yaşamak istiyoruz."

Hiç bir deplasmandan korkmadıklarını ifade eden Taşkın, "Düşme ile ilgili bir korkuyu yaşayacağımıza inanmıyorum, takıma güveniyorum" dedi.

Taşkın, Hüseyin Tok'un transferine ilişkin soru üzerine eski takım kaptanını istediklerini ancak takımın "boyunu aşacağı" düşünüldüğü için transfere sıcak bakılmadığını kaydetti.

Futbolcu Erdi Öner ise kadronun genç oyunculardan oluştuğuna dikkati çekerek, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın: Düşme Korkumuzun Olacağını Sanmıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement