Everton menajeri Roberto Martinez, sakatlanan Ross Barkley'in en az 5 ay sonra kendine geleceğini düşünüyor.
Açıklamalarda bulunan Martinez, "Barkley'in problemiyle ilgili taramalarda bulunuldu. Sakatlığı beklediğimizden daha ciddi çıktı. Diz bağlarında yırtık var. Nasıl bu kadar kötü sakatlandı bilmiyorum." dedi.
Barkley'in sahalara tekrar dönmesinin uzun zaman alacağını açıklayan deneyimli menajer, "Bağlarda kopukluk olduğu zaman 4 ya da 5 ay dinlenmesi gerekir. Bu nedenle temkinli olmak zorundayız. Bence Barkley fenomen bir futbolcu onu bu süre zarfında oynatamak beni üzdü." diye konuştu.
Genç futbolcunun böyle bir sakatlık yaşamasını talihsizlik olarak belirten Martinez, "Kendini kısa sürede toparlaması çok zor. Uzun bir süre beklememiz lazım. Kadromuz'un yeterli olduğunu düşünüyorum ama Barkley'in sakatlığı gerçekten hayal kırıklığı." ifadelerini kullandı.
Premier Lig'de sezonu Leicester deplasmanında açan Everton, sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı.
Son Dakika › Spor › 'Ross Barkley 5 Aya Ancak Toparlanır' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.