Medical Park Antalyasporda, Rizespor Mesaisi - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyasporda, Rizespor Mesaisi

Medical Park Antalyasporda, Rizespor Mesaisi

Spor Toto Süper Ligde Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor.

04.03.2014 14:00  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmana kırmızı-beyazlı futbolcular, koşuyla başladı. Antrenman, açma germe ve kondisyon çalışmasıyla sona erdi.

Hafif sakatlıklarını bulunan Vederson ve Boom salonda çalıştı, Insa ise takımdan ayrı koşu yaptı. A Milli Takım'daki Murat Duruer, Ümit Milli Takım'daki Emrah Başsan ile Kamerun Milli Takımı'na çağrılan Enoh ise antrenmanda yer almadı.

- Futbolcuların görüşleri

Giray Kaçar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son 4 maçta Galatasaray, Bursaspor, Eskişehirspor ve Beşiktaş gibi zorlu rakiplerle karşılaştıklarını, bu maçlarda yenilmediklerini, 4 puan almayı başardıklarını söyledi.

Takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi mücadele sergilediklerini dile getiren Kaçar, takımda bir takım şanssızlıklar olduğunu, gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Çaykur Rizespor maçından galip ayrılmak istediklerini vurgulayan Kaçar, "Mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Bu maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Kaliteli bir ekibiz ve iyi futbol oynuyoruz. Sonucunu da alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Giray Kaçar, bir gazetecinin, "Düşme hattına yaklaşma stres oluşturuyor mu" şeklindeki sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Stres oluşturmuyor. Biz kendimize güveniyoruz. Çok zorlu maçlar oynadığımız için bu durumda olduğumuza inanıyorum. Bundan sonra rakiplerimizle yenebileceğimiz maçlar oynayacağız. Düşme hattından 3 hafta içinde sıyrılacağız. Çaykur Rizespor karşılaşmasından 3 puan almamız gerekiyor, bunun bilincindeyiz."

Köksal Yedek ise puan tablosunda sıkıntı yaşadıklarını ancak oyun olarak iyi şeyler yaptıklarına inandığını söyledi.

Bir türlü galibiyet alamadıklarına dikkati çeken Yedek, Çaykur Rizespor maçıyla galibiyet serisine başlayarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini anlattı.

Köksal Yedek, doping kullandığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan inceleme ile ilgili olarak, "Yapılan yanlış bir şey yok, belki ufak bir ihmal vardı. Elimizdeki raporları ve doktorların yaptığı çalışmaları federasyona gönderdik. Ceza almadan bu süreç tamamlandı. İnşallah böyle bir şey bir daha yaşanmaz"ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyasporda, Rizespor Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement