Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe Notları

Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe Notları

Yönetime YEMEK.Karşılaşmadan önce Medical Park Antalyaspor Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, Fenerbahçeli yöneticilere yemek verdi.

21.12.2011 18:25

Yönetime YEMEK:

Karşılaşmadan önce Medical Park Antalyaspor Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, Fenerbahçeli yöneticilere yemek verdi. Club Arma Restaurant'ta gerçekleşen yemekte Fenerbahçe Kulübü'nün Asbaşkanı Nihat Özdemir ile yöneticiler Vedat Olcay ve Nihat Özbağı yer aldı.

SIKI GÜVENLİK

Medical Park Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada geniş güvenlik önlemleri alındı. Öğle saatlerinden itibaren Kundu Köyü ile Mardan Stadı arasında görev yapan jandarma, 8 kilometrelik güzergahta 50 metre arayla nöbet tuttu.

FENERBAHÇE'YE 896 BİLET

Fenerbahçe taraftarına, 'kuzey kale arkası' olarak bilinen tribünlerden 896 adet bilet ayrıldı. Fenerbahçeli taraftarlar, tribünde kendilerine ayrılan yerleri doldurdular. Aynı yerin solunda ise kadın ve çocukların oturması için 520 kişilik yer ayrıldı.

TRİBÜNLERDE BOŞLUKLAR

Medical Park Antalyaspor taraftarları ise karşılaşmaya beklenen ilgiyi göstermedi. Kale arkası ve açık tribünde büyük boşluklar oluştu.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

Sarı lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk'ün yanı sıra, Bilica ve Uğur Boral kadroda yer almadı.

AntalyaSPOR'DA 5 EKSİK

Medical Park Antalyaspor'da cezalı oyuncu bulunmazken sakatlıkları devam eden kaleci Ömer Çatkıç, Mehmet Eren, Mehmet Yılmaz, Tita ve Erkan Sekman, karşılaşmada oynayamadı.

ÖZDEMİR İLE 2 YÖNETİCİ PROTOKOLDE

Karşılaşmayı Fenerbahçe 2'nci Başkanı Nihat Özdemir, yöneticiler Ömer Durna ve Erol Taşkoparan, Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile birlikte protokol tribününden izledi.

ALEX VE EMRE'YE ALKIŞ

Fenerbahçeli taraftarlar, ısınmak için maçtan yaklaşık 50 dakika önce sahaya çıkan sarı lacivertli futbolculara büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Alex ve Emre Belözoğlu'nu tribüne çağırıp alkışladılar.

ORGAN BAĞIŞI PANKARTIYLA ÇIKTILAR

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, sahaya, 'Organ bağışlamak yaşam bağışlamaktır' yazılı pankartla çıktı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement