Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

Görüntü Dökümü : Antrenmandan detay Futbolcuların taraftarlarla görüşmesi Okan Buruk'un açıklamaları Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, yeniden ayağa kalkarak Sivasspor'u hak ettiği yere getireceklerini belirtti.

26.01.2016 21:09

Görüntü Dökümü :

Antrenmandan detay

Futbolcuların taraftarlarla görüşmesi

Okan Buruk'un açıklamaları Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, yeniden ayağa kalkarak Sivasspor'u hak ettiği yere getireceklerini belirtti.

Ligin 20. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Medicana Sivasspor'da, teknik direktör Buruk, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geride kalan haftanın kendileri için çok önemli olduğunu ancak Eskişehirspor karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Eskişehirspor maçını kaybetmenin üzüntüsünü 2 gündür yaşadıklarını belirten Buruk, oyun olarak doğru şeyler yaptıklarını ancak bunu neticeye yansıtamadıklarını dile getirdi.

Yeniden ayağa kalkmaları gerektiğine dikkati çeken Buruk, "Bugün ayağa kalktık, takımıma ve oyuncularıma inanıyorum. Daha iyisini yapacağız, daha iyisini vereceğiz ve vermek zorundayız. O yüzden kafamızda hiçbir soru işareti yok. Sivasspor hak ettiği yere gelecek. Tabi ki bu mağlubiyetler bizi üzüyor, bizim daha iyisini yapabilecek bir takımımız var ve daha iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Mustafa Pektemek ile görüşmedik"

Buruk, Beşiktaşlı forvet Mustafa Pektemek ile görüşüp görüşmediklerinin sorulması üzerine de "Herhangi bir görüşmemiz olmadı, Beşiktaş'ın bırakma gibi bir düşüncesinin olmadığını da biliyoruz. Belki ayrılır mı? Ayrılmaz mı? Ama şuana kadar bir görüşmemiz olmadı. En son Beşiktaş bırakmayacağını söylemişti" diye konuştu.

Hücum hattına bir takviye yapacaklarını da anımsatan Buruk, yerli futbolcu da fazla seçeneklerinin olmadığını ve yabancı transfer yapacaklarını kaydetti.

Soğuk havaya rağmen gerek maçta gerekse antrenmanda kendilerine destek olan taraftara teşekkür eden Buruk, şunları söyledi:

"Maç kaybetme üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Soğuk havaya rağmen taraftar bize destek veriyor. Kaçırılan penaltıdan ve golden sonra da oyun içerisinde destek verdiler. Oyuncularımız da saha içerisinde her şeylerini vermeye çalıştılar. Bizi üzen şeylerden bir tanesi de taraftarımızın verdiği bu desteğe karşılık veremememiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yapısıyla örnek bir kulüp var, oyuncularımız hiçbir anlamda sıkıntı yaşamıyor, başarısız olmak için kimsenin bahanesi yok burada. O yüzden kendimizi toparlayıp daha iyisini yapmak zorundayız. Bu kulüp, taraftar ve şehir bunu hak ediyor. Maça kadar 10 günlük süremiz var ve çok daha iyi şekilde çalışıp maça hazırlanacağız."

Antrenman

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu yaptı. İdmana sakatlığı bulunan Erkan Kaş, Yiğit İncedemir, izinli Burhan Eşer ve Korcan Çelikay, tedavi gören Cicinho, John Boye ve Mehdi Taouil katılmazken Djakaridja Kone takımdan ayrı koştu.

Bu arada bir grup taraftar antrenmana gelerek bir süre teknik direktör Okan Buruk, takım kaptanları Adem Koçak, Aatif Chahechouhe ve defans oyuncusu Ziya Erdal ile görüştü. Taraftarlar takıma her zaman destek olacaklarını belirtirken Buruk ve futbolcular da takımı hak ettiği yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

Medicana Sivasspor\'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement