Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi İçin Destek Olacak - Son Dakika
Spor

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi İçin Destek Olacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la el sıkışan Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi için de elini taşın altına koydu.

24.01.2018 10:40  Güncelleme: 10:46

Fenerbahçe'nin Acıbadem anlaşması tepki çekmeye devam ediyor... Rakamlar açıklanmadı. Süreç açıklanmadı. Pek çok şey hala sır. Aziz Yıldırım'dan bu konuda açıklama alamayacaklarını bilenler Mehmet Ali Aydınlar'a yöneldi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın cevabı, ''Şu anda yurt dışındayım. Başkan konuşsun. Ben de konuşurum'' şeklinde oldu. Aydınlar ile Yıldırım'ın arasını Selim Koray'ın yaptığının ortaya çıkmasından sonra sürecin detayları da derinleşmeye başladı.

ÜNİVERSİTE İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Hali hazırda Acıbadem markası ile bir üniversitesi bulunan Aydınlar, Yıldırım'ın çocuğu gibi üzerine titrediği Fenerbahçe Üniversitesi için de elini taşın altına koydu. Kendi okulunun tüm altyapısını, eğitimci desteğini vermek için Başkan'a söz verdi.

Herkes Yıldırım'ın konuşmasını ve neden Aydınlar'la anlaştığını açıklamasını beklerken küçük küçük tüyolar da gelmeye başladı. Bunlardan ilki de Yıldırım'a atfedilen, ''Hep başkan kavgacı diyorlardı. Şimdi barışçı oldum. Yine yaranamadım. Ne yapalım meyve veren ağaç taşlanır'' sözleri oldu.

(Fotospor)

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi İçin Destek Olacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Üniversitesi İçin Destek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • O bı adanalıı: M ali aydınlar başkan Fenerbahçe sampıoooonnnnnnnn adam da para var hajıı feneri bı bu adam kurtarır 4 2 Yanıtla
  • ATINISEVENKOVBOY: O EL DE BAŞINIZDA TAŞIN ALTINDA KALICAK 1 4 Yanıtla
  • KEMALİST ABİ: SÖZ KONUSU FENERBAHÇEYSE GERİSİ TEFERRUATTIR. HELAL OLSUN AZİZ BABAYA YİNE BİTİRDİ İŞİ 1 2 Yanıtla
  • Doğru söz: Biz mehmet Ali aydınları sever sayarız lakin düşüncem kendinin yıkamadığı Aziz yıldırımı Ali başkanımın yıkmasını istemez bir tavırda Ali Başkan gelsin öyle yardım et emmi Ali Koç koçlar gibi geliyor 0 0 Yanıtla
  • M.vp: Evet bugun fenerbahceliligimden utandim sagol aziz insallah ali koç fenerin basina gelir en kisa zamanda 0 0 Yanıtla

Advertisement