Melo İçin Sürpriz Talep! - Son Dakika
Spor

Melo İçin Sürpriz Talep!

Melo İçin Sürpriz Talep!

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Murat Gökhan Orçun'un, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Felipe Melo hakkında suç duyurusunda bulunması gündeme oturdu.

20.04.2012 15:30

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Murat Gökhan Orçun'un, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Felipe Melo hakkında suç duyurusunda bulunması gündeme oturdu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na bulunduğu suç duyurusunda Felipe Melo'nun kasten Riera'ya saldırdığını çeşitli gazetelerde yer alan haberler ile destekleyerek Galatasaray Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya yer veren Orçun, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu'na da Brezilyalı futbolcunun ceza alması yönünde başvurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na gönderdiği yazıda Melo ile Riera arasında yaşanan olayları anlatan ve Galatasaray Kulübü'nün de Riera'yı yurtdışına yollayarak delilleri karartma yoluna gittiğini belirten Murat Gökhan Orçun, sarı-kırmızılı kulübün tesislerde yer alan güvenlik kamerasının olayları kayıt aldığını aldığını ve bu durumun yaşanan durumun aydınlanması açısından büyük bir önem taşıdığını belirtti.

TFF'ye yaptığı başvurunun son bölümünde; "... Bu olay ülkede infiale neden olmuş, zor günler geçiren spor camiasına bakış açısını değiştirmiş, gençlere ve spor yapan insanlara kötü örnek teşkil etmiştir. Şüphelinin eyleminin cezasız kalması, Uluslararası platformda ülkemizin adını lekeleyeceği gibi, Önümüzdeki günlerde Süper Final adı ile gerçekleştirilecek organizasyonda kendisine "PİTBULL" tanımlamasa yapan şüphelinin eylemlerine devam etmesi yönünde cesaretlendirileceği de aşikardır." ifadelerini kullanan Murat Gökhan Orçun, Felipe Melo'nun Etik Kurulu ve PFDK'ya sevkedilerek cezalandırılmasıni istedi.

Melo'nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 ile 5 arasında ceza alması gerektiğini savunan Orçun, federasyon yetkilileri ile yaptığı görüşmede Brezilyalı futbolcunun PFDK'ya sevki konusunda bir gelişme olup olmadığını sorduğunu ve TFF tarafından da kendisine yazılı bir şekilde cevap verileceğini dile getirdi.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği Üyesi Murat Gökhan Orçun, daha önce de Manisaspor kalecisi Bülent Ataman, gazeteci Hıncal Uluç ve Trabzon milletvekişi Kemalettin Göktaş için de çeşitli sebeplerden dolayı suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Melo İçin Sürpriz Talep! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement