Menemen Belediyespor'da Olaylı Maç Yorumu - Son Dakika
Spor

Menemen Belediyespor'da Olaylı Maç Yorumu

Menemen Belediyespor teknik direktörü Taner Taşkın, Karşıyaka maçında meydana gelen olayı, rakip takımın kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt'un sebep olduğunu iddia etti.

17.08.2014 14:11

Menemen Belediye spor teknik direktörü Taner Taşkın, Karşıyaka maçında meydana gelen olayı, rakip takımın kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt'un sebep olduğunu iddia etti.

Futbolcular arasında yaşanan gerginlik sırasında sahaya giren Bozkurt'un kendisine ve futbolcularına ağır hakaretlerde bulunduğunu öne süren Taner Taşkın, "Saha içinde ahlaklı spor adamları yer almalı. Holiganlık yapmak isteyen tribüne çıksın. Yusuf Şimşek, takımını çekmekte haklı da olsa, antrenörüne de sahip çıkmalıydı" dedi.

Yaşananların 2 kulüp arasındaki ilişkileri etkilemeyeceğini sözlerine ekleyen Taner Taşkın, "Sahada olan sahada kalır. Aramızdaki dostluk bozulmaz. Taraftarımız Karşıyaka'ya her zaman destek verir" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Menemen Belediyespor'da Olaylı Maç Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement