Menemen FK, Karaman FK ile berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Menemen FK, Karaman FK ile berabere kaldı

Menemen FK, Karaman FK ile berabere kaldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ikinci devrenin ilk maçında Karaman FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı. Menemen FK, play-off hattında olmasına rağmen averajla play-off barajının dışında kaldı.

15.01.2024 12:55  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ikinci devrenin ilk maçında Karaman FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devrenin son 4 maçında kayıp yaşamayan ve 4'te 4 yapan Menemen FK, bu seriyi devam ettirmek için ikinci yarının ilk maçında Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Menemen İlçe Stadyumunda oynanan müsabaka iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertli ekip, 4 maçlık aranın ardından sonra puan kaybı yaşamış olurken, ikinci devreye de istediği bir başlangıç yapamamış oldu.

Öte yandan devre arasına play-off hattında giren Menemen FK, Karaman FK beraberliğiyle 32 puana yükselmesine rağmen rakiplerinin kazanmasıyla birlikte averajla play-off barajının dışında kaldı. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta birebir rakibi olan Isparta 32 Spor'u mağlup ederek tekrar üst sıralara yükselmek istiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Menemen FK, Karaman FK ile berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement