Merih Demiral: İtalyanlara Burak Yılmaz'ın gollerini gösteriyorum - Son Dakika
Spor

Merih Demiral: İtalyanlara Burak Yılmaz'ın gollerini gösteriyorum

Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, A Milli Takım kampına katılmadan önce açıklamalarda bulundu. EURO 2020'nin açılış maçında oynayacağımız İtalya karşılaşmasına değinen Merih, "İtalya, en özel maçımız. Burak Yılmaz ağabeyden bahsediyorlar. Ben de Burak ağabeyin gollerini gösteriyorum. Onlar da çekiniyor bizden biraz" ifadelerini kullandı.

24.05.2021 23:59  Güncelleme: 00:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım'ın EURO 2020'de en önemli futbolcularından biri olan Merih Demiral, kamp öncesi önemli açıklamalarda bulundu. EURO 2020 ve kendine dair değerlendirmelerde bulunan milli futbolcu, Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

Merih Demiral'ın açıklamalarından satır başları:

"KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM"

"Çok yorucu bir sezon oldu. Hem kupayla bitirdik hem de son maçta Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Şimdi milli takıma geldik, inşallah kamp sürecini güzel geçirip Avrupa Şampiyonası'nda ilerleyeceğiz. Kendimi geliştiriyorum. İnşallah EURO2020 hepimiz için iyi olur.

"BENİMLE ÖZEL OLARAK İLGİLENİYORLAR"

Juventus'ta oynamak benim gelişimime çok büyük katkı sağlıyor. Cristiano Ronaldo ve Paulo Dybala'ya oynamak büyük bir tecrübe. Giorgio Chiellini ve Leonardo Bonucci antrenmanlardan sonra benimle özel olarak ilgileniyor.

"BURAK AĞABEYDEN ÇEKİNİYORLAR"

Bonucci, Chiellini olsun. Aramızda espriler yapıyoruz. Onlar benim bu anı, turnuvayı beklediğimi biliyor. İtalya, en özel maçımız. Burak Yılmaz ağabeyden bahsediyorlar. Ben de Burak ağabeyin gollerini gösteriyorum. Onlar da çekiniyor bizden biraz."

Merih Demiral: İtalyanlara Burak Yılmaz\'ın gollerini gösteriyorum

Son Dakika Spor Merih Demiral: İtalyanlara Burak Yılmaz'ın gollerini gösteriyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Pasha: Ya arkadaş ne abarttınız yaa. Biri çıkar bizden korkuyorlar der, biri Burak Yılmaz'ın gollerini gösteriyorum der, biri oyun sistemlerini biliyorum der. Maç sahada kazanılır gençler. Mücadele ederek,emek vererek kazanılır. Lafla peynir gemisi yürümez. Önce hava atılır sonra yere çakılır. Artistliğin lüzumu yok. Çıkın oynayın iste. 26 5 Yanıtla
    Bilo: Sence neyi haber yapsınlar.bi futbolcu ne anlatabilir..pasta tarifi yapasınmı 2 1
  • Kayserispor : Haydiiii Türkiyem göster Kafirlere gücünü 17 9 Yanıtla
    Türk: Yıl 2021 hala bu muhabbeti yapabilen var. 4 0

Advertisement