Mersin İdmanyurdu - Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray Maçından Notlar

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray Maçından Notlar

Mersin İdmanyurdu'nda sarı kart cezalısı Joseph Boum'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Aydın Tosçalı, Ömer Aysan Barış ve Mustafa Sarp bu karşılaşmada forma giyemedi.

11.11.2012 18:51  Güncelleme: 09:49

-

mersin İDMANYURDU'NDA 5 EKSİK

Mersin İdmanyurdu'nda sarı kart cezalısı Joseph Boum'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Aydın Tosçalı, İbrahima Yattara, Ömer Aysan Barış ve Mustafa Sarp bu karşılaşmada forma giyemedi.

GALATASARAY'DA 2 SAKAT

Konuk ekip Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Johan Elmander ve Tomas Ujfalusi bu karşılaşmada takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Süper Kupa maçında kırmızı kart gördüğü için 11 maç ceza alan Engin Baytar bu maçta cezasını tamamlamış olduo.

GALATASARAY ÜSTÜNLÜĞÜ

İki ekip lig tarihinde daha önce 22 kez karşı karşıya gelirken bu maçların 11'ini Galatasaray, 3'ünü Mersin İdmanyurdu kazandı, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı kırmızılı ekip bu maçlarda atılan gol sayısında rakibine 24-12 üstünlük sağladı.

MERSİN'DE EŞİTLİK

Mersin'de oynanan maçlarda ise eşitlik söz konusu. 11 maçta iki ekip de 3'er galibiyet elde ederken 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

GEÇEN YIL KONUK EKİP GALİP

İki ekibin bu statta son karşılaşmasında Galatasaray sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmıştı. 17 Şubat 2012 tarihinde oynanan o karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini Necati Ateş (2) ve Selçuk İnan atarken ev sahibi Mersin İdman Yurdu'nun tek sayısı Erhan Güven'den gelmişti.

UMUT VE BURAK YILMAZ YAN YANA

Attığı 25 golle ligin en çok gol atan takımı olan Galatasaray'da Umut, bu maça kadar attığı 8 golle hem Galatasaray'ın hem de ligin en golcü futbolcusu oldu. Hafta içinde Cluj karşısında hat-trick yapan Burak Yılmaz'ın ise ligde 6 golü bulunuyor. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu - Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement