Mersin İdmanyurdu - Mke Ankaragücü Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu - Mke Ankaragücü Maçı Soyunma Odaları

Mersin İdmanyurdu - Mke Ankaragücü Maçı Soyunma Odaları

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Özellikle çok erken gelen bir gol, oyun başlarken konsantrasyon eksikliğinden yediğimiz hata bir gol.

03.01.2012 23:57

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Özellikle çok erken gelen bir gol, oyun başlarken konsantrasyon eksikliğinden yediğimiz hata bir gol. Buda rakibimizin işini daha da kolaylaştırdı. İyice kapanıp, Ergin ve Turgut gibi iki etkili kontraya çıkmaya çalışan bir anlayış devam etti. Ama oyunun genelinde isteğimiz gibi kapanan, savunmaya karşı oyunun yeteri kadar kenarlarını açtığımızı ve kenarlardan da etkili ortalar attığımızı düşünüyorum. Özellikle bu ortaları değerlendirememek bizim problemimiz oldu. Çok sayıda gol pozisyonu var. Kalede sadece bir oyuncunun olduğu, bomboş kafayı üstüne attığımız, bunun gibi 10'larca sayabiliriz. Her şeye rağmen oyuncularımın, oyun anlayışını pekiştirerek oynadıklarını düşünüyorum. Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Bunlar bazen yaşanır. Bugünde bunlardan bir tanesiydi. Dolayısıyla artık bugünü unutup önümüzdeki haftalara bakacağız. Oyuncularımı bu oyundan dolayı soyunma odasında çok da tenkit etmedim" dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Bizim daha büyük sıkıntılarımız var. Bunu herkes biliyor. Fakat maç bizim açımızdan çok iyi başladı. Biz sezon başında başlayan takımdan 17 futbolcusunu kaybetmiş ve transfer yasağı olan bir takımız. A-2 takımında takviyeler ve ilk yarı hiç forma şansı bulmamış arkadaşlarla bugün mücadele ettik. Biz bu arkadaşlarımıza güveniyoruz, yeteneklerinden, performanslarından son derece memnunuz. Yeteneklerine de inanıyoruz. Ama ilerleyen zamanlarda sakatlıklar büyük sorun olabilir. 18 kişilik bir kadromuz var. 19'ncu adamımız yok. İlerleyen zamanlarda oyuncuların sakatlığı, cezalısı olacak. Çok büyük sıkıntılar içinde kalabiliriz. Bugünkü maça da çok iyi başladık. 1-0 önde başlamış gibi başladık. Daha sonra biraz skoru koruma çabasına girdik. Mersin'in kaçırdığı pozisyonlar vardı ilk yarı boyunca. Biz ama iyi mücadele edip, iyi kapattık. Kalecimiz çok iyi bir günündeydi, diğer arkadaşlarımızın olduğu gibi. Maçın 2'nci yarısında ilk yarıdan daha iyi bir futbol ortaya koyduk. Daha çok kontra yapıp, daha çok gol pozisyonu bulduk. Mersin'in attığı golden sonra cevabını verdik. Daha sonra yine gol pozisyonlarına girdik. Ama dediğim gibi bizim bugün ki maçı konuşmaktan çok, yaşadığımız çok büyük sorunlar var. Koskoca bir Türkiye'nin başkenti Ankara var. Herkes duyarsız ama bugün burada 18 delikanlı çıkıp aslan gibi mücadele ettiler. Kimsenin inanmadığı bir skorla dönüyoruz. Bu çocukların gösterdiği delikanlılığı Ankara'dakilerin de göstermesi lazım. Ankaragücülü eski yöneticiler, belediye başkanları, valinin herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Ankaragücü 102 yıllık bir camiadır. Kimse bunun farkında değil. 102 yıllık bu camiaya kimse sahip çıkmıyor. 102 yıllık bir camianın bu kadar sahipsiz olmasına inanamıyorum" diye konuştu.

ME,Mİ (AP/RT) - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu - Mke Ankaragücü Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement