Mersin İdmanyurdu'nda Teknik Direktör Arayışları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nda Teknik Direktör Arayışları Sürüyor

Mersin İdmanyurdu\'nda Teknik Direktör Arayışları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayıran Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör arayışları sürüyor.

18.12.2012 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayıran Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör arayışları sürüyor.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurullah Sağlam ile karşılıklı görüşerek ayrıldıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına hızlı bir şekilde başladıklarını söyledi. Şu ana kadar Giray Bulak, Metin Diyadin, Tayfur Havuçcu ve Yücel İldiz gibi birçok isimle görüştüklerini kaydeden Kahramanlı, henüz anlaşma sağladıkları kimsenin olmadığını belirtti. Görüşmelerin devam ettiğini ve Giray Bulak ile Metin Diyadin üzerinde yoğunlaştıklarını vurgulayan Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nun bir kaç gün içinde yeni teknik direktörüne kavuşacağını kaydetti.

Ali Kahramanlı, teknik direktör sorununu ligin ilk yarısı bitmeden neticelendirmek istediklerini de ifade ederek, ikinci yarıya yeni bir teknik direktör ve güçlendirilmiş bir kadro ile başlayacaklarının altını çizdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nda Teknik Direktör Arayışları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement