Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor'un Başında İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor'un Başında İlk Antrenmanına Çıktı

Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor\'un Başında İlk Antrenmanına Çıktı

Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor'un başında ilk antrenmanına çıktı MEDİCANA Sivasspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, bugün takımının başında ilk antrenmanına çıktı.

08.02.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor'un başında ilk antrenmanına çıktı

MEDİCANA Sivasspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, bugün takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Sivas'a severek geldiğini belirten Bakkal, Şu saatten sonra hepimizin Medicana Sivasspor için kenetlenmesi gerekiyor. Herkesten yardım istiyoruz dedi.

Medicana Sivasspor yönetimi, Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdi. Medicana Sivasspor ile sezon sonuna kadar anlaşan Bakkal, bugün takımın başında ilk antrenmanına çıkarak haftasonu oynayacakların Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını başlattı. Düz koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketli ile devam etti. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar pas çalışması ile antrenmana devam etti. Sakatlıkları bulunan Djakaridja Koné ve Erkan Kaş dışındaki tüm futbolcular anterenmana katıldı.

GÖNÜLDEN GELDİĞİM BİR YER

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Mesut Bakkal, Burası yabancı olmadığım bir yer çok, gönülden geldiğim bir yer. Hem bana hem de Medicana Sivasspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Çok samimi duygularla söylüyorum, burada olmaktan hakikaten mutluyum. Çünkü benim 2010 yılında buraya gelişimde ve o yıl kümede kalışımız ve inanılmaz bir mücadele vardı. Sonra iyi izlenimler bırakıp, iyi dostluklar bırakıp ayrıldığım ve 5 sene sonra tekrar çalışmak için seve seve geldiğim bir yer burası. dedi.

ANLAŞMAM 15 DAKİKA SÜRMEDİ

Medicana Sivasspor'un kritik bir noktada olduğunu belirten Bakkal, Ben burada sadece liderim, tek başıma bir şey yapamam. Burada herkesin desteği olmalı, özellikle taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Şu saatten sonra hepimizin Medicana Sivasspor için kenetlenmesi gerekiyor. Herkesten yardım istiyoruz. Özellikle Çaykur Rizespor maçı ile birlikte tribünlerimizin dolması, o çoşkuyu beraber yaşamamız ve galibiyette her zamanki gibi onların payının olmasını canı gönülden istiyoruz. Biz bir yola baş koyduk. Zamanında her şeyini ödeyen, zamanında her şeyi yapan, hiç bir sorun yaratmayan bir yönetim var. 3 ay 15 günümüz var, hatamız ve eksiğimiz olabilir ama herkesin iyi bakmasını istiyorum. Eğer böyle olursa bu takımın hak ettiği yere çok çabuk geleceğine inanıyorum. Onun için oyunsal formda bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, çok kaliteli bir kadromuz var sadece biraz ayağa kaldıracağız. Her şeyden önce hep beraber olacağız. Ne olursa olsun samimi olup bunu performansa yansıtmamız gerekiyor. Ben burada olmaktan mutluyum. Yönetime teşekkür ediyorum. Buraya gelirken de anlaşmam 15 dakika sürmedi. Hem camiaya hem takıma hem de bana hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor'un Başında İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement