Mevlüt Tezel: Barcelona'da 2 Gol 3 Asist Yapan Arda, 8 Reklam Filminde Oynadı - Son Dakika
Spor

Mevlüt Tezel: Barcelona'da 2 Gol 3 Asist Yapan Arda, 8 Reklam Filminde Oynadı

Mevlüt Tezel: Barcelona\'da 2 Gol 3 Asist Yapan Arda, 8 Reklam Filminde Oynadı

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, "Arda Barcelona'da 2 gol atıp 3 asist yapmasına karşın tam 8 ayrı firmanın reklam filminde oynadı. Acilen futbol yıldızı olduğunu hatırlamalı." yazdı.

12.05.2016 15:54  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın, İspanya'da sezonun en kötü 11'ine seçilmesi nedeniyle kendisini eleştiren Sertaç Saraç adlı futbolseveri Instagram'dan tehdit etmesinin yankıları sürüyor. Saraç daha sonra yaptığı açıklamada milli futbolcunun, avukatı aracılığıyla kendisine ulaştığını ve aradaki yanlış anlaşılmanın giderildiğini söyledi.

8 REKLAMDA OYNADI

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel de bu olayı işlediği bugünkü yazısında Arda Turan hakkındaki ilginç bir detaya dikkat çekip; Barcelona'da 2 gol atıp 3 asist yapan Arda'nın, buna karşın tam 8 ayrı firmanın reklam filminde oynadığını yazdı.

Mevlüt Tezel'in '2 gol+3 asist: 8 reklam' başlıklı yazı şöyle:

"İLK HINCAL ULUÇ ELEŞTİRMİŞTİ"

"Bu köşede Arda'nın çok fazla reklamlarda rol aldığını, Türkiye'ye çok sık geldiğini, gelmediği günlerde de Türkiye'den sürekli misafir ağırladığını, Türk medyasını abartılı bir şekilde yakından takip ettiğini ve bu durumun futbolunu kötü etkileyebileceğini yazmıştım.

Aslında Arda'yı cesur oynamadığı için ilk Hıncal Abi (Uluç) eleştirmişti.

"GELİNEN NOKTA KÖTÜ"

Gelinen nokta kötü. Arda La- Liga'nın en kötü 11'ine seçildi. Evet, Sertaş Saraç adlı vatandaşın Arda'yı futbolcu değil, reklam yıldızı ilan etmesi ağır bir yorum ama şöyle de bir gerçeklik payı var: Arda bu yıl yanlış hatırlamıyorsam sekiz markanın reklam filminde oynadı, ( Defacto, Nike, Lassa, Simit Sarayı, Opet, Beko, Türkiye Finans, Clear) Aynı Arda, La Liga'da 24 maçta iki gol attı, üç asist yaptı. Sekiz reklama iki gol, üç asist az değil mi? Arda acilen futbol yıldızı olduğunu hatırlamalı. Umarım bu tartışmalar Arda'yı motive eder ve Türk Milli Takımı'nda gerçek futbolunu oynar."

Son Dakika Spor Mevlüt Tezel: Barcelona'da 2 Gol 3 Asist Yapan Arda, 8 Reklam Filminde Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • doğruya doğru: gene arda haberi ax*** la bir rahat bırakın yahu az yokmuş gibi davranın sanki yatırım yaptınızda karşılığını alamıyorsunuz. Barcelona sizin kadar dert etmiyor 5 0 Yanıtla *: bununla maytap geçmek çok eğlenceli ama. arda haberi gördükçe keyfim yerine geliyor. 2 0
  • Metin: Kenan imirzalıyı kıskandı bence hihi 3 0 Yanıtla
  • Tungu: Bir zamanlar Nihat Kahveci vardı. 0 0 Yanıtla

Advertisement