Milli güreşçi Nesrin Baş, U23 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon oldu - Son Dakika
Spor

Milli güreşçi Nesrin Baş, U23 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon oldu

Milli güreşçi Nesrin Baş, U23 Dünya Şampiyonası\'nda şampiyon oldu

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda 68 kiloda mücadele eden milli sporcu Nesrin Baş, şampiyon olarak Türk bayrağını zirvede dalgalandırdı. Beşiktaş Kulübü'nün sporcusu olan Baş, Cumhuriyet'in 100. yılında üst üste ikinci kez dünya şampiyonu olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Türk kadınının gücünü göstermeye devam edeceğini vurgulayan Baş, ailesi, Gençlik ve Spor Bakanı, Beşiktaş Başkanı, Güreş Federasyonu Başkanı ve antrenörlerine teşekkür etti.

27.10.2023 15:25  Güncelleme: 15:27

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda, 68 kiloda mücadele ederek şampiyon olan milli sporcu Nesrin Baş, "Hedefim her zaman bayrağımızı zirvede dalgalandırmak. Türk kadınının gücünü göstermeye devam edeceğim. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

"HEDEFİM HER ZAMAN BAYRAĞIMIZI ZİRVEDE DALGALANDIRMAK"

Aynı zamanda Beşiktaş Kulübü'nün de sporcusu olan milli güreşçi Nesrin Baş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında üst üste ikinci kez dünya şampiyonu olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Türk kadınının gücünü gösterdiği için sevinçli olduğunu belirten 21 yaşındaki sporcu, "Hedefim her zaman bayrağımızı zirvede dalgalandırmak. Başta ailem olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak'a, Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye, Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu'na ve antrenörlerime teşekkür ediyorum. Türk kadınının gücünü göstermeye devam edeceğim. Ne mutlu Türküm diyene" diye konuştu.

Milli güreşçi Nesrin Baş üst üste 2. kez dünya şampiyonu oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Milli güreşçi Nesrin Baş, U23 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement