Milli Futbolcu Mehmet Zeki Çelik: PSG'ye Transferim İçin Henüz Erken - Son Dakika
Spor

Milli Futbolcu Mehmet Zeki Çelik: PSG'ye Transferim İçin Henüz Erken

Milli Futbolcu Mehmet Zeki Çelik: PSG\'ye Transferim İçin Henüz Erken

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen A Milli Takım futbolcusu Mehmet Zeki Çelik, "PSG'ye gitmem için henüz erken" diye konuştu.

13.09.2018 13:26  Güncelleme: 13:41

Gençleşen Milli Takımın yeni sağ beki Mehmet Zeki Çelik, Milli Takım ve geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine Rusya ve İsveç maçlarını değerlendirerek başlayan Mehmet Zeki Çelik, "Rusya maçıyla kötü bir başlangıç yaptık. Rusya maçının ikinci yarısında etkili oynadık fakat süre yetmedi. İsveç maçında 2-0 geriden maçı çevirmek çok güzel oldu. Gruplardan çıkmak bizim elimizde, 2 maçımızı da kazanmak istiyoruz" dedi.

"EMRE BANA ÇOK YARDIMCI OLDU"

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba hakkında ise Mehmet Zeki, "Emre Akbaba ilk geldiğim kamptan itibaren bana yardımcı oldu. Fransızca ve Fransa hakkında bilgiler verdi. Emre çok iyi bir insan, futbolculuğu zaten tartışılmaz" ifadelerini kullandı.

"PSG İÇİN HENÜZ ERKEN"

Kişisel performansından da bahseden genç savunmacı, "İsveç maçı benim için fena geçmedi. 2. golde hatam oldu. Hatalarım olsa da kendimi geliştirip daha iyi yerlerde olacağım. Lille ilk transfer olduğumda bunları beklemiyordum. Fransa Ligi karmasında yer aldım. Benim için güzel bir başlangıç oldu. Her geçen gün daha da iyi olmak istiyorum. Fransa'ya uyum sağladım. Dil eğitimleri devam ediyor. Futbol dilini anladım fakat henüz konuşma kısmına geçemedim. Hedefim bundan sonrası için Avrupa'da büyük takımlarda oynamak. Bundan sonrası için Lyon ve PSG demek henüz erken, bu konu sezon sonunda genel performansıma göre değişebilir" diye konuştu.

Kaynak. Ajansspor

Son Dakika Spor Milli Futbolcu Mehmet Zeki Çelik: PSG'ye Transferim İçin Henüz Erken - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement