Milli sporcu Selin Şahin, İtalya'da karantinaya alındı - Son Dakika
Spor

Milli sporcu Selin Şahin, İtalya'da karantinaya alındı

İtalya'nın Reggio Calabria takımında oynayan tekerlekli sandalye milli basketbol oyuncusu Selin Şahin, İtalya'da karantinaya alındı. Şahin, "Karantina yaklaşık 15-20 gün sürecek. Eğer uçuşlar normale dönerse Nisan'da Türkiye'ye döneceğim. Fiziksel anlamda sağlıklıyım" dedi.

13.03.2020 17:00  Güncelleme: 17:27

İtalya'nın Reggio Calabria Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda forma giyen milli sporcu Selin Şahin karantinaya alındı. CNN Türk canlı yayınına bağlanan Şahin, "İtalya'nın en güneyindeki şehirdeyim. Burada koronavirüs yoktu, bizim için çok uzaktı. Ancak bir hafta içinde yayılması ve çok yüksek seviyede olmasından dolayı önlemler artırıldı. Elimizde sertifikayla geziyoruz. Nerede kaldığımıza dair" dedi.

Milli sporcu Selin Şahin, İtalya'da karantinaya alındı

"SOKAKTA GÖRDÜKLERİNDE CEZA KESİYORLAR"

Şahin, "Kendi mahallemize en yakın yerde market veya eczane yoksa sokakta gördüklerinde ceza kesiyorlar. Karantina yaklaşık 15-20 gün sürecek. Eğer uçuşlar normale dönerse Nisan'da Türkiye'ye döneceğim. Fiziksel anlamda sağlıklıyım" açıklamasında bulundu.

Milli sporcu Selin Şahin, İtalya\'da karantinaya alındı

Son Dakika Spor Milli sporcu Selin Şahin, İtalya'da karantinaya alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Antipas : Bizim oraya gel biz bakarız sana 1 1 Yanıtla
  • nanek: cahilce saçmalamışsın herkeseze sağlık için aynı müamelele senin beyninin içindekileri merak ediyom 0 0 Yanıtla
  • bayburtlu: muzlumanlar her yerde zulm altında ve bedduaları sız kafırlerın zalımlerın uzerıne .. nıce muslumanlar zındanlarda buna ses cıkarmayan sızler debu zulme ortaksınız 0 0 Yanıtla

Advertisement