Minik Sporcu, Fethiye Kız Kupası'nda Beşinci Oldu - Son Dakika
Spor

Minik Sporcu, Fethiye Kız Kupası'nda Beşinci Oldu

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Melike Neva Bostancı, optimist kızlar junior sınıfında, Fethiye Kız Kupası'nda beşinci oldu.

15.10.2018 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Melike Neva Bostancı, optimist kızlar junior sınıfında, Fethiye Kız Kupası'nda beşinci oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen ve 92 sporcunun yarıştığı mücadelede Bostancı beşinci, kulüp adına yarışan Ekin Su Gökkurt optimistte altıncı, İlayda Şen optimist junior'da sekizinci, Birce Su Çoban optimistte on sekizinci, Nil Sebla Yulaf junior'da yirmi üçüncü olarak yarışları tamamladı.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Antrenörü Berk Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcularının güzel bir yarış çıkarttıklarını söyledi.

Uzel, kulüp olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, "Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, sporcularının son yıllarda aldığı derecelerle kendinden söz ettirmeye başladı. Daha da profesyonelce çalışıp, başarılarımızı artırmaya çalışıyoruz. Diğer kulüplerin yapamadıklarını yapmaya çalışıyoruz. Burada çocukları spora kazandırmayı ve bu sporun ne kadar kaliteli olduğunu göstermeye çalışıyoruz." dedi.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün son yıllarda adından söz ettirmeye başladığını belirten Uzel, milli takıma daha fazla sporcu kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Minik Sporcu, Fethiye Kız Kupası'nda Beşinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement