Monaco'ya Valenciennes Darbesi: 1-2 - Son Dakika
Spor

Monaco'ya Valenciennes Darbesi: 1-2

Monaco\'ya Valenciennes Darbesi: 1-2

Evinde daha önce maç kaybetmeyen Monaco, son altı maçında galibiyet çıkaramayan Valenciennes'e 1-2 yenildi.

20.12.2013 23:29  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligue 1'in iddialı ekiplerinden Monaco, kötü bir sezon geçiren ve teknik direktör değişikliğine gitmesine rağmen iyi sonuçlar alamayan Valenciennes'i konuk etti.

Ev sahibi takım 16. dakikada Riviere ile gole yaklaştı ancak 23 yaşındaki oyuncunun topu defansı geçemedi. Konuk ekip ise Monaco'nun atağına 19. dakikada Dossevi ile yanıt verdi. 25 yaşındaki Fransız oyuncu golü bulmak için iyi bir gayret gösterse de bu çabası sonuç vermedi.

Maçın 30. dakikasında ise Eric Abidal şansız bir pozisyon yaşadı. Topu kendi kalesine yollayan Abidal konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

Monaco ikinci yarıya beraberliği sağlamak için rakip defansı zorlyarak başladı. 48. dakikada Moutinho, 50. dakikada ise Toulalan ile eşitlik için pozisyonlar bulan ev sahibi ekip, 58. dakikada Ducourtioux'a engel olamadı. Dosevi'nin asistini iyi değerlendiren 35 yaşındaki oyuncu farkı ikiye çıkardı.

Ev sahibi ekip daha sonrasında farkı eritmek için uğraştı ve bu çabasının karşılığını 84. dakikada Rodriguez'le aldı. Kolombiyalı genç oyuncu farkı bire indirmeyi başardı ancak bu yeterli olmadı.

Maçı 2-1 kazanan Valenciennes ligdeki puanını 14'e çıkardı. Monaco ise 41 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Monaco'ya Valenciennes Darbesi: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement