Mor Menekşeler Potada Sürpriz Peşinde - Son Dakika
Spor

Mor Menekşeler Potada Sürpriz Peşinde

Mor Menekşeler Potada Sürpriz Peşinde

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda TTT Riga maçını kazanarak grupta iddialı konuma geldiklerini ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) maçını kazanarak sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

04.12.2015 10:56

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda TTT Riga maçını kazanarak grupta iddialı konuma geldiklerini ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) maçını kazanarak sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Orduspor Bayan Basketbol Takımı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçında kendi sahasında 80-78 galip geldiği TTT Riga maçının sevincini yaşıyor. Avrupa Kupası'nda alınan bu galibiyet takımda sevinç yaşatırken, gözler Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda oynanacak olan AGÜ maçına çevrildi. TTT Riga karşısında alınan galibiyeti ve gruptaki durumları hakkında açıklamalarda bulunan Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, "TTT Riga maçını kazanmamız bizim için çok önemliydi. Geçtiğimiz bir çok maçta ribaundlarda rakiplerimiz bize üstünlük sağlıyordu ve ribaundları alarak daha fazla top kullanıyorlardı. Biz artık o durumu dengeledik. Takım olarak ribaund alan bir takım değildik. Demek ki biraz daha sert savunma yaparak ribaundları alsak biz birçok maçı kazanabilecek durumda oluruz. Çok sayı yiyoruz ancak benim felsefem şu oldu. Biz çok sayı yiyoruz ve yediğimizin üstünde atıp kazanmak istiyoruz. Grupta 3. galibiyetimizi aldık. Önümüzdeki hafta Moskova maçı var. O maç bizim için belirleyici olacak. İlk maçta ciddi bir avantaj elde ettik 15 sayılık bir avantajımız var. Önce galibiyet sonra avantajı korumak için çalışacağız" dedi.

"AGÜ MAÇINI KAZANIP SÜRPRİZ YAPMAK İSTİYORUZ"

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda oynayacakları AGÜ maçını kazanarak sürpriz yapmak istediklerini ifade eden Deringöl, "Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de geçtiğimiz hafta Hatay Büyükşehir maçını kaybettik. Şimdi önümüzde Abdullah Gül Üniversitesi maçı ve ardından Fenerbahçe maçları var. İki tane Eurolig takımı ile oynayacağız. Açıkcası favori onlar olacak, kazanırsak sürpriz yapmış olacağız. Biz kesinlikle kaybetmek için gitmeyeceğiz. Kaybedersek de bizim hedef maçlarımız değil. O iki maçın ardından bizim dörtlü bir serimiz başlıyor. Edirne, Mersin, Botaş ve Canik maçları bizim ciddi rakiplerimiz. Biz o maçların en az ikisini kazanıp ligde kalmak için önemli bir avantaj elde etmiş olacağız. AGÜ ve Fenerbahçe maçlarında da bir galibiyet çıkarırsak bizim için hem ekstra hem de sürpriz olmuş olur" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mor Menekşeler Potada Sürpriz Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement