Mourinho: Cech İstiyorsa Gidebilir... - Son Dakika
Spor

Mourinho: Cech İstiyorsa Gidebilir...

Mourinho: Cech İstiyorsa Gidebilir...

Courtois'nın Londra'ye geri dönmesiyle ikinci plana düşen Cech'e hocası Mourinho'dan izin çıktı.

23.08.2014 12:17

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Çek file bekçisi Petr Cech'in ayrılmak istemesi halinde kendisine zorluk çıkarmayacağını ifade etti.

Premier Lig'de sezonun ilk maçında Burnley ile karşılaşan Londra ekibinde tecrübeli eldiven yedek kulübesinde otururken, kaleyi Thibaut Courtois korumuştu.

Paris Saint-Germain'in 32 yaşındaki kaleci ile yakından ilgilendiği belirtilirken, Portekizli hoca Cech'in vereceği karara saygı duyacağını söyledi.

Çek file bekçisinin kulübe verdiği hizmetlerden ötürü ona bu kolaylığın sağlanması gerektiğini düşünen Mou, "Teklif gelmesi halinde Petr o masaya oturabilmeli. Bence o bunu hakediyor. Fakat bildiğim kadarıyla resmi bir başvuru olmadı." şeklinde konuştu.

Rennes'ten 2004 yılında transfer edilen deneyimli kaleci, Chelsea ile 450'ye yakın maçta görev aldı.

Kararlarını futbolcularıyla hiçbir zaman tartışmadığını ekleyen Portekizli antrenör, "Yarın onunla oturup bunu konuşursam, diğer gün yine onunla konuşmam gerekecek. Ve bu böyle devam edecek. Bunu kariyerim boyunca hiç yapmadım. Kararlarımı futbolcularımla tartışmam. Odamı biliyorlar. Eğer merak ettikleri veya açıklama hissettikleri bir durum olursa, benim kapım her zaman açık." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Cech İstiyorsa Gidebilir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement