Kariyerinin büyük bir bölümünü İngiltere'de geçiren Portekizli teknik adam Mourinho Dünya Kupası'nın finaline çıkacak iki takımı belirledi.
"TAHMİNİM GERÇEKLEŞİRSE İNANILMAZ BİR DÜNYA KUPASI OLUR"
Grup mücadelelerinde süprizlerin yaşanacağını belirten Mourinho neler olacağını kimse bilmiyor dedi. Daha sonra çeyrek finallerde Brezilya ve İngiltere'yi eşleştiren Mourinho'nın diğer tahminleri ise Fransa- Almanya, İspanya-İtalya ve Arjantina-Portekiz eşleşmeleri oldu. Çeyrek finalde bu eşleşmelerin gerçekleşmesi durumunda inanılmaz bir Dünya Kupası olacağını vurgulayan Mourinho, İngiltere'nin Brezilya'yı eleyebilecek güce sahip olduğunu söyledi.
FİNALİN İSMİ PORTEKİZ - İNGİLTERE
Mourinho'nun yarı final eşleşmelerinde İngiltere, Almanya ile Portekiz ise İtalya ile eşleşti. Tecrübeli teknik adam bu eşleşme sonunda ise finalin adını koydu. Kendi vatanı Portekiz'i finale çıkaran Mourinho rakip olarak ise yaşadığı ülke olan İngiltere'yi seçti.
ÜÇÜNCÜLÜK ALMANYA'NIN OLACAK
Dünya Kupası'nın üçüncülük maçını Almanya'nın alacağını söyleyen Mourinho şampiyonun kim olacağını ise açıklamadı.
Son Dakika › Spor › Mourinho'ya Göre Portekiz ve İngiltere Final Oynayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.