MP Antalyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

MP Antalyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

MP Antalyaspor\'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan MP Antalyaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

02.04.2013 12:50  Güncelleme: 13:15

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Medical Park Antalyaspor, cuma günü sahasında yapacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, komutlar eşliğinde top sürme ve kontrol etme çalışması yaptı. Türkiye'de ilk defa Medical Park Antalyaspor'un uyguladığı

"life kinetik" çalışmasında ise kırmızı-beyazlı oyuncular, dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneklerini geliştirmek için küçük toplarla ritm koordinasyonu ve denge hareketleri gerçekleştirdi. Antrenmanda sağ ayak bileğinde ağrısı olan Koray ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmanın ikinci bölümünde yardımcı antrenör İlker Kıreker'in komutuyla futbolcular, sağa ve sola döndü. Komutların dışında hareket eden kırmızı-beyazlı oyunculara beş kez şınav çekme cezası verildi. Komutların tersine hareket yaparak şınav cezası alan Diarra ise takım arkadaşları arasında gülüşmelere neden oldu.

Antrenmanın son bölümünde futbolcular, 4'erli gruplara ayrılarak ayak tenisi oynadı. Yaklaşık iki saat süren antrenman bu çalışmayla sona erdi. Medical Park Antalyaspor, sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştirilecek antrenmanla sürdürecek. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor MP Antalyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement