Nadal'dan Kötü Haber - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Nadal'dan Kötü Haber

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Nadal\'dan Kötü Haber

Tek erkeklerde dünya 1 numarası Rafael Nadal, sakatlığı nedeniyle gelecek hafta düzenlenecek ATP Basel'de mücadele edemeyecek.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan İspanyol tenisçi, "Şanghay Masters'ın ardından İspanya'daki· doktoruma gittim. ATP Basel'de yer alamayacağımı üzülerek bildirmek istiyorum. Diz kaslarımda aşırı çekme var ve doktorumun tavsiyesiyle bir süre ara veriyorum." ifadelerini kullandı.

Son olarak Şanghay Masters Tenis Turnuvası'nın finalinde İsviçreli 'e kaybeden Nadal'ın, 16 maçlık galibiyet serisi sona ermişti.

Bu sezon Nadal'a karşı oynadığı 4 maçı da kazanan dünya 2 numarası Federer, sezonun son turnuvaları ATP Basel, Paris Masters ve Londra'daki ATP Dünya Turu Finalleri'nde mutlu sona ulaşması halinde sezonu zirvede kapatma şansını yakalayacak.

Kaynak: EuroSport.com