Nazilli Belediyespor, Deplasmanda 3 Puan Peşinde - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor, Deplasmanda 3 Puan Peşinde

Nazilli Belediyespor, Deplasmanda 3 Puan Peşinde

Kulüp Başkanı Volaka: "Tepecikspor'u yenerek yolumuza devam edeceğiz"

13.12.2013 13:08

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un başkanı Hilmi Volaka, deplasmanda Tepecikspor'u yenerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk yarının bitimine iki hafta kala zorlu iki maç oynayacaklarını, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Öncelikle ligde Tepecikspor'u düşündüklerini ifade eden Volaka, "Tepecikspor'u yenerek yolumuza devam edeceğiz. Sonra Ziraat Türkiye Kupası maçına odaklanacağız. Sivasspor ile tarihimizdeki en önemli maçlardan birine çıkacağız. Sonra lig maçıyla ilk devreyi kapatacağız. Öncelikli hedef lig olacak. Kupada şans yanımızda olursa, futbolcularımız kendilerine olan güvenlerini sahaya yansıtırsa neden olmasın. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Tepecik deplasmanı için bugün İstanbul'a giden siyah beyazlı ekipte Onur Yavaş kart cezası nedeniyle, Ali Setirekli, Hüseyin Akoğlu, Samet Bülbül, İsmail Baydil, Mehmet Taş ve Hasan Yaşar ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor, Deplasmanda 3 Puan Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement