Nazilli Belediyespor, Üst Sıraları Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor, Üst Sıraları Hedefliyor

Nazilli Belediyespor, Üst Sıraları Hedefliyor

Kulüp Başkanı Volaka: " Bayrampaşaspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz"

07.12.2013 14:06

Spor Toto 2 lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırma amacıyla Bayramhaşaspor karşılaşmasından 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni eleyerek dikkatleri çektiklerini, bunun etkisinden kurtularak haftasonu oynayacakları lig maçına motive olduklarını belirtti.

Turu atlamanın rehavetinin lig maçına yansıtmayacaklarını savunan Volaka, "Nazilli Belediyespor hem ligde hem de kupada iddialı bir şekilde mücadelesini sürdürüyor. İyi bir hava yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki lig maçına konsantre olduk. Bayrampaşaspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.

Volaka, Bayrampaşa maçı için taraftarları stada beklediklerini bildirdi.

-Kupa eşleşmesi

Arzularının kupada Galatasaray'ı Nazilli'de ağırlamak olduğunu, Sivaspor'la eşleştiklerini ve bu eşleşmeden mutlu olduklarını belirten Volaka "Bu kulvarda da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Rakibimiz Sivasspor'la deplasmanda oynayacağız. Dileğimiz Sivassporu eleyip gruplara kalmak. Dileğimiz Galatasaray'la eşleşmek ve Nazilli'de konuk etmek" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor, Üst Sıraları Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement