Nikola Kalinic: Geçen Sezondaki Son Pozisyonu Hep Düşündük - Son Dakika
Spor

Nikola Kalinic: Geçen Sezondaki Son Pozisyonu Hep Düşündük

Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'den Nikola Kalinic, "Geçen sene kaybettiğimiz o son pozisyonu hep düşünüyorduk, şimdi buralarda olmak harika." açıklamasını yaptı.

21.05.2017 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızlarından Nikola Kalinic, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Özellikle attığı üçlükler ile çok etkili bir performans sergileyen Kalinic, maçın ardından şu sözleri kullandı;

''EKPE UDOH MVP OLMAYI HAK ETTİ''

''Şampiyonluğu kazandık, en önemlisi bu. Biz buraya geldiğimizde kim MVP olacak onu düşünmedik. Bütün sezon harikaydık, Ekpe MVP olmayı hak etti.

"KUPAYI ALMAK İSTİYORDUK"

Bütün kameralar bize dönük durumda, harika atmosfer, neden mutlu olmayalım ki? Burası harika bir arena ve böyle olunca da güzel oynuyorsun. Finale daha önce de gelmiştik ve kupa almak istiyorduk.

''GEÇEN SENEKİ O SON TOP HEP AKLIMIZDAYDI''

Final maçını sürekli düşündük. O son pozisyonu hep düşünüyorduk. Ondan sonra buralarda olmak ve bunu başarmak harika bir his. Çok iyi hissediyoruz.

Müthiş bir duygu, neler söyleyeceğimi bilmiyorum. Şu an bir rüyada gibiyim. Obradovic bize her zaman ne yapmamız gerektiğini söylüyor. Şimdi onunla birlikte ne yapacağız ileride onu konuşacağız''

Nikola Kalinic: Geçen Sezondaki Son Pozisyonu Hep Düşündük
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Nikola Kalinic: Geçen Sezondaki Son Pozisyonu Hep Düşündük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement