O da Borsaya Bildirilir mi - Son Dakika
Spor

O da Borsaya Bildirilir mi

O da Borsaya Bildirilir mi

Ricardo Quaresma, Guti Hernandez ile başlayan Fernandes, Simao ve Almeida ile transfer piyasında devam eden Beşiktaş fırtınası hız kesmiyor.

24.12.2010 14:01

Ricardo Quaresma, Guti Hernandez ile başlayan Fernandes, Simao ve Almeida ile transfer piyasında devam eden Beşiktaş fırtınası hız kesmiyor. Avrupa basını Beşiktaş'ı 2000'li yılların başındaki Chelsea'ye benzetirken; başkan Yıldırım Demirören de benzetmelerden kendisine nasibini alıyor. Avrupa, Demirören'i 'Türk Abramoviç' olarak niteliyor.

Hem Türkiye hem de Avrupa transfer pazarındaki Beşiktaş tsunamisi ile sarsılmaya devam ederken; siyah-beyazlı takım hem Simao hem de Almeida transferleriyle bir geleneği de bozmamış oldu.

Şu ana kadar yaptığı transfer görüşmelerini borsaya bildiren Beşiktaş, görüşme yaptığı her futbolcuyu transfer etti. Ferrari, Sivok, Zapotocny, Fink, Ernst, Hilbert, Aurelio, Quaresma, Guti, Simao ve Almeida transfer görüşmelerine başlandığı borsaya bildirilen oyuncular...

Beşiktaş, bu oyuncular ile transfer görüşmesi yapıldığını borsaya bildiren açıklamadan en geç bir hafta sonra transferleri bitirdi. Yaz transfer döneminde adı Beşiktaş manşetlerinden inmeyen Robinho dedikoduları ise Serdar Adalı tarafından doğrulanmasına rağmen borsaya bildirilmemişti.

Flaş transferler ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş için artık sadece Türk spor basını değil Avrupa basını da çalışmaya başladı. Hemen hemen her gün Beşiktaş için ciddi iddialar ortaya atılırken; bugün bu haberlere bir yenisi daha eklendi.

Corriere dello Sport Gazetesi başta olmak üzere İtalyan kaynaklı Gazzetta di Parma ve Calsionews24, Beşiktaş'ın Parma'nın Bulgar yıldızı Valeri Bojinov ile yakından ilgilendiğini iddia etti. Manchester City'den kiralık olarak Parma'ya transfer olan Bojinov'un sezon sonunda İtalya'da kalmak istemediği ve Parma'nın da Bulgar yıldızın bonservisini almak için bir girişimde bulunmayacağı biliniyor.

Kariyerine sürekli oynayacağı bir takımda devam etmek istediğini açıklayan Bojinov için başta Wigan, Newcastle United ve Bordeaux'un devrede olduğunun altını çizildiği haberlerde son olarak Ferrari'nin takımı Beşiktaş'ın da devreye girdiği ve siyah-beyazlı takımın bu transferi sonuçlandırmak için oldukça istekli olduğu ifafe edildi.

Kariyerinde Lecce, Fiorentina, Juventus gibi takımların formalarını giyen Bojinov'un 2015 yılına kadar Manchester City ile sözleşmesi bulunuyor. Şu anda Parma'da kiralık olarak forma giyen Bulgar yıldızın bonservis bedeli 6 milyon avro olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor O da Borsaya Bildirilir mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement