Ödemiş'ten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Davet - Son Dakika
Spor

Ödemiş'ten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Davet

Ödemiş\'ten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım\'a Davet

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Ödemiş'e davet etti.

07.12.2013 19:53  Güncelleme: 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Ödemiş'e davet etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, eski başbakanlardan Ödemişli Şükrü Saracoğlu'nu ölümünün 60. yılında Ödemiş'te düzenlenecek etkinlikler için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri davet etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Turan Şahin ile Fenerbahçe kulüp binasında görüşen başkan Keskin, "1887 yılında Ödemiş'te doğan Şükrü Saracoğlu, siyasi hayatına Ödemiş Belediye Başkanı olarak başladı ve ülkemiz için çok önemli görevlerde bulundu. Fenerbahçe başkanlığını en uzun süre yapan Saracoğlu'nun ölüm yıl dönümünde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasını Ödemiş'e bekliyoruz" dedi.

Keskin, Ödemiş'in simgesi olan efe heykeli ve Fenerbahçe işlemeli ipek mendili Turan Şahin'e hediye etti.

Saracoğlu'nun Fenerbahçe Kulübü için çok önemli bir yönetici olduğunu vurgulayan Turan Şahin ise Ödemiş'teki programa katılımın sağlanacağını belirtti.

27 Aralık tarihinde yapılacak anma programındaki sempozyumda, Kültür ve Turizm eski Bakanı Alev Coşkun, Gazeteci- Yazar ve Tv programcısı Gürkan Hacır, Prof. Dr. Engin Berber ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri konuşmacı olarak katılacak. Ödemiş Belediyesi öz kaynaklarıyla yapılan ve "Saracoğlu Toplu Konutları" isminin verildiği konutlardaki dairelerin anahtar teslimi ve konutların önünde yer alacak Saracoğlu büstünün açılışı da program kapsamında yer alıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ödemiş'ten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement