Offshore Şampiyonu Tan, Gsgm Genel Müdürü Yunus Akgül'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Offshore Şampiyonu Tan, Gsgm Genel Müdürü Yunus Akgül'ü Ziyaret Etti

Offshore Şampiyonu Tan, Gsgm Genel Müdürü Yunus Akgül\'ü Ziyaret Etti

Offshore Şampiyonu Tan, Gsgm Genel Müdürü Yunus Akgül'ü Ziyaret Etti

21.03.2011 10:19

OFFSHORE ŞAMPİYONU TAN, GSGM GENEL MÜDÜRÜ YUNUS AKGÜL'Ü ZİYARET ETTİ

İstanbul-DHA

(fotoğraflı)

2010 Architon Dünya Offshore Şampiyonu YKM Sport pilotu Saruhan Tan, GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül'ü ziyaret etti.

Burhan Felek Spor Kompleksi'nde şampiyon sporcu Saruhan Tan'ı kabul eden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül kendisini kutlayarak, Türkiye adına kazanılan başarıların devamını diledi.

İstanbul İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar ve işadamı Mehmet Kuriş'in de hazır bulunduğu kabulde İstanbul Offshore Kulübü Genel Sekreteri Emre Güler amatör ruh ve profesyonel bir organizasyon ile offshore sporunun yurt genelinde yaygınlaştırılması yolunda çalıştıklarını belirterek, "Düzenlediğimiz Dünya Şampiyonası yarışları ile ülkemizin sportif ve turistik platformda tanıtımına büyük katkı sağlamaktayız. Uluslararası Federasyonda (UIM) yetişmiş Türk görevlilerimiz üst düzey kademelerde görevler üstlenerek, ülkemizi başarıyla temsil etmektedirler. Öyle ki 2012 yılında UIM tarafından yapılması öngörülen Dünya Kupası için Türkiye öncelikli olarak gösterilen aday ülkeler arasında yer almaktadır" dedi.

İstanbul Offshore Kulübü olarak motonotik sporunda katedilen yolun ve elde edilen başarıların Dünya Federasyonu (UIM) tarafından da örnek gösterildiğinin altını çizen Güler, bu konuda GSGM'in desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu çatısı altında çalışmalarını sürdüren Motonotik sporunun, sporcu sayısının arttırılması, kulüpleşme faaliyetleri, kurul ve kurallarının oluşturulmasına ilişkin bilgilerin aktarıldığı kabulde, 2012 yılında yapılması planlanan UIM Motonotik Dünya Kupası'nda Türkiye'nin adaylığına ilişkin ana hatlarıyla bilgilendirme de yapıldı.

Dünya Offshore 225 Şampiyonları Saruhan Tan ve Kerim Zorlu, 2011 Şubat ayında UIM tarafından Monako'da gerçekleştirilen sezon sonu ödül töreninde Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Enver Oral ile Federasyon Asbaşkan ve U.I.M. Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Işık'ın yer aldığı törende şampiyonluk plaketlerini almışlardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Offshore Şampiyonu Tan, Gsgm Genel Müdürü Yunus Akgül'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement