Ofspor Teknik Direktörü Kerimoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Ofspor Teknik Direktörü Kerimoğlu Açıklaması

Ofspor Teknik Direktörü Kerimoğlu Açıklaması

"İstanbul Güngörenspor maçından farklı skorla galip ayrıldığımız için mutluyuz"

14.04.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, sahalarında 3-0 kazandıkları İstanbul Güngörenspor maçından farklı skorla galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligde alt sıralarda bulunması nedeniyle puana ihtiyaçları olduğunu bildiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Sahaya 3 puan parolası ile çıkmıştık ve istediğimizi aldık. Karşılaşmada bulduğumuz erken gol rakibimizi demoralize etti ve erken gelen gol bize güç verdi. Bu dakikadan sonra ataklarımızı sıklaştırdık. İkinci golü ararken mücadelenin 44. dakikasında rakibimiz lehine bir penaltı verildi ve gole çeviremediler. Bunun ardından bulduğumuz ikinci gol bizi iyice rahatlattı."

Karşılaşmanın ikinci yarısında mücadelenin en üst düzeyde olduğunu vurgulayan Kerimoğlu, "Gösterdiğimiz performans rakibimizin oyun kurmasına ve atak geliştirmesine engel oldu. Sahada galibiyeti isteyen, kovalayan ve hak eden taraf bizdik. Oyunu dengede tutarak farka gitmenin hesaplarını yaptık. Karşılaşmanın 85. dakikasında da bulmuş olduğumuz üçüncü gol ile farkı iyice açarak sonuca gitmeyi başardık. Bu nedenle İstanbul Güngörenspor maçından farklı skorla galip ayrıldığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ofspor Teknik Direktörü Kerimoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement