Oğuzhan Özyakup, Galatasaray Maçında Tam İyileşmeden Oynadı - Son Dakika
Spor

Oğuzhan Özyakup, Galatasaray Maçında Tam İyileşmeden Oynadı

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup, tam iyileşmeden Galatasaray maçında oynayınca ayağında ödem oluştu. Genç futbolcu 2-3 ay sahalardan uzak kalabilir.

14.10.2016 11:11  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un, tam iyileşmeden oynama isteği kendi başını derde soktu...

G.SARAY HIRSI BAŞINI YAKTI

Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçında sol ayak bileğinde burkulmaya bağlı tendon kılıflarında zorlama ve ödem oluştuğu için oyuna devam edemeyen Ozzie, tam 10 gün sonra iyi hissetiğini söyleyip Galatasaray karşılaşmasında forma giydi.

Ancak genç yetenek bu maçta da aynı ayak bileğinde ödem oluştuğu için ilk 45 dakika sonunda oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Hareketli yer olan bilekteki ödemi tam geçmeyen ve sakatlığı nüksetme ihtimali olan Oğuzhan'ın bir süre daha takıma giremeyeceği ve kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından da temkinli bir şekilde tedavisine devam edildiği belirtildi.

2-3 AY OYNAMAMA RİSKİ VAR!

Genç oyuncunun, yarınki Kayserispor veya hafta içindeki Napoli maçlarından birinde oynaması halinde 2-3 ay sahalardan uzak kalabileceği ortaya çıktı.

Bu durum teknik direktör Şenol Güneş'i tedirgin ederken, tecrübeli teknik adamın Oğuzhan'ın durumunu yakından takip ettiği ve doktorlardan devamlı bilgi aldığı kaydedildi.

Oğuzhan Özyakup, Galatasaray Maçında Tam İyileşmeden Oynadı

Son Dakika Spor Oğuzhan Özyakup, Galatasaray Maçında Tam İyileşmeden Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement