Okçuluk: 2014 Avrupa Gençler ve Yıldızlar Açık Hava Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Okçuluk: 2014 Avrupa Gençler ve Yıldızlar Açık Hava Şampiyonası

Okçuluk: 2014 Avrupa Gençler ve Yıldızlar Açık Hava Şampiyonası

Türkiye, erkek, bayan ve karışıkta 3 Avrupa şampiyonluğu kazandı.

23.05.2014 21:43

Okçulukta, 2014 Avrupa Gençler ve Yıldızlar Açık Hava Şampiyonası'nda Türkiye, erkek, bayan ve karışıkta 3 Avrupa şampiyonluğu kazandı.

Şampiyonada, Barış Tandoğan, Serdar Bortay Maraş ve Furkan Dernekli'den oluşan Makaralı Yay Kadet Erkek Takımı, Begüm Topkarcı, Aleyna Akçınar ve Simge Güçlü'den oluşan Makaralı Yay Kadet Bayan Takımı, Yasemin Ecem Anagöz ve Mete Gazoz'dan oluşan Klasik Yay Mix Kadet Mix Takımı da Avrupa şampiyonluğunu kazanmayı başardı.

Yeşim Bostan ve Emre Çömez'den oluşan Makaralı Yay Genç Mix Takımı ve Mete Gazoz, Orkun Ege Tokuşoğlu ve Onur Tezel'den oluşan Klasik Yay Kadet Erkek Takımı da şampiyonada Avrupa ikincisi oldu.

Barış Tandoğan ve Begüm Topkarcı'dan oluşan Makaralı Yay Kadet Mix Takımı ve Yevşim Bostan, Ecem Cansu Coşkun ve Betül Demir'den oluşan Makaralı Yay Genç Bayan Takımı da Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

Şampiyonada yarın bireysel atışlar yapılacak.

Mete Gazoz, Klasik Yay Kadet erkeklerde ve Yasemin Ecem Anagöz, Klasik Yay Kadet bayanlarda bronz madalya için mücadele edecek.

Barış Tandoğan, Makaralı Yay Kadet erkeklerde ve Yeşim Bostan, Makaralı Yay Genç bayanlarda altın madalya için atış yapacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okçuluk: 2014 Avrupa Gençler ve Yıldızlar Açık Hava Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement