Olaylı maç sonrası FIFA da devreye girdi - Son Dakika
Spor

Olaylı maç sonrası FIFA da devreye girdi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara FIFA da sessiz kalmadı. FIFA Başkanı Gianni Infantino, olaylarla ilgili açıklama yaptı. Infantino, açıklamasında, "Sorumluları, faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum" dedi.

18.03.2024 11:16  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam oynanan ve bitiminde sahanın savaş alanına döndüğü Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara FIFA da kayıtsız kalmadı. FIFA Başkanı Gianni Infantino olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

"KABUL EDİLEMEZ"

FIFA Başkanı Gianni Infantino açıklamasında, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCULAR GÜVENDE OLMALIDIR"

Infantino ayrıca, "Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim - futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki pek çok insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende ve emniyette olmalıdır." dedi.

TFF'YE ÇAĞRIDA BULUNDU

Infantino yaşananlarla ilgili son olarak, "İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum." şeklinde konuştu.

Olaylı maç sonrası FIFA da devreye girdi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Olaylı maç sonrası FIFA da devreye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • ALI YANIK: 2010-11 sezonunda bu ortamın verilmesinde Hükümet kadar UEFA ve FIFA'da başroldeydi... 1 gecede kanun çıkarıp FB'yi küme düşürmeyen ve Aziz Yıldırım'ı kurtaranlarıda unutmadık... 243 536 Yanıtla
    Salih Akinci: Belli ki , dün Trabzon’a bel bağlamış sefil bir Galatasaray taraftarısın. 138 43 Ali Arslan: Ali yanık siz nasıl hamsi kafaya sahipsiniz,yahu kumpas olduğu her tür itiraflarla ortaya çıktı,tüm mahkemelerden Türkiye dünya da beraat edilmişken,bu yorumu yapmak teröre hizmet etmek vatanin hukukuna muhalet etmek demek suç işlediğinin farkında değilsin sanırım. 18 6
  • ferhat eser: Ben trabzonsporu ve taraftarlarını fifaya şikayet ediyorum artık yeter 476 110 Yanıtla
  • Yunus Acar: FIFA devreye girdiyse FB oyuncularıda ceza alacaktır 183 372 Yanıtla
    Mehmet Ayhan: Yav sen daha ceza meza kafasında mısın çocukları öldürüyorlardı sahada yüzlerce cani kör gözün nereye bakıyor kafanız bu kadar işte aw 147 30 Mevlut Emre: Niye kendini savunmak suçmu ne yapacaklardi gelin bizi vurunmu diyeceklerdi keşke alayını indirselerdi o taraftarın ama nerde boş beleş insanlar trabzondan ne beklicen 111 30 Yunus Acar: Katılıyorum umarım FB oyuncuları büyük cezalar alır???? 39 97 Hüseyin Kaya: niye holiganlar girmiş napacak elini kolunu arkaya bağlayıp dayak yemeyi mi bekleyecek? sana biri yolda saldırsa "ben de ceza alırım" diye korkup ellerini bağlayıp dayak mı yiyeceksin? önce o holiganlar hesap verecek mağdurlar değil. 87 14 Şükrü null: osai batsuai osderwolde 8 4
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement