Olimpik Gün Koşusu'nun Ankara Etabı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Spor

Olimpik Gün Koşusu'nun Ankara Etabı Gerçekleştirildi

Olimpik Gün Koşusu\'nun Ankara Etabı Gerçekleştirildi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 9 ilde düzenlenen "Olimpik Gün Koşusu"nun Ankara etabı, yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi

05.06.2011 16:41

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 9 ilde düzenlenen "Olimpik Gün Koşusu"nun Ankara etabı, yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin önderliğinde, tüm dünyada olimpizm temalı etkinliklerle yapılan "Olimpik Gün 2011 Koşusu"nun Ankara ayağı yapıldı.

Olimpik hareketin doğum günü olarak kabul edilen günde yapılan koşu, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesini temsilen birer ilin yanı sıra, İstanbul ve Ankara'da da düzenlendi. Anıttepe Koşu Parkuru ile Milli Kütüphane arasında, gidiş-geliş yönünde 3 kilometrelik parkurda düzenlenen yarışa, 200 civarında Ankaralı katıldı.

Yarışın startının verildiği Anıttepe Koşu Parkuru'nda, TMOK Yönetim Kurulu üyeleri Sezai Bağbaşı ve Levent Karataş ile Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Ar da hazır bulundu.

Koşuya katılan Ankaralılara, "Olimpik Gün 2011" göğüs çıkartması ve forması dağıtılırken, parkuru tamamlayan her katılımcıya kişiye özel Jacques Rogge ve Uğur Erdener imzalı diploma verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olimpik Gün Koşusu'nun Ankara Etabı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement