Ömer Çavuşoğlu: Bana Edilen Küfürleri Hak Ettim - Son Dakika
Spor

Ömer Çavuşoğlu: Bana Edilen Küfürleri Hak Ettim

Ömer Çavuşoğlu: Bana Edilen Küfürleri Hak Ettim

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Ömer Çavuşoğlu, Galatasaray taraftarının kendisine ettiği küfürleri hak ettiğini söyledi.

06.11.2013 12:57  Güncelleme: 12:55

Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in sunduğu "Söz Sende" programına konuk olan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Ömer Çavuşoğlu, futbol programlarında aslında rakip takımların taraftarlarını kızdıracak yorumlar yaptığını itiraf etti.

"BANA EDİLEN KÜFÜRLERİ HAK ETTİM"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'la yaptığı maçların skor tahminlerinde Fenerbahçe lehine 1-0, 2-0, 3-0 gibi tahminler yürüttüğünü, buna rakip takım taraftarlarının çok kızdığını, Fenerbahçe taraftarının da motive olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, "Aldığım tepkileri hakediyorum." yorumunda bulundu.

"ANNEMİN TABUTUNU YAPMIŞLARDI"

Fenerbahçe taraftarının "Ne F16'lar, ne füzeler Çavuşoğlu Ömer Cimboma..." tezahüratlarına karşılık, Galatasaray taraftarının bir tabutla birlikte karşı tezahürat hazırlamasına öfkelenmediğini belirten ünlü spor yorumcusu şöyle konuştu: Annemin tabutunu yapmışlar, statta dolaştırdılar. Küfürlü tezahüratlarda bulundular.

"GALATASARAYLILARIN NEFRET ETTİĞİ İKİNCİ İSİM BENİM"

Balçiçek İlter'in "Öfkelenmiyor musunuz peki böyle şeylere?" şeklindeki soruya "Galatasaray taraftarının en nefret ettiği ikinci isim benim" diye cevap veren Çavuşoğlu, "İlki Aziz Yıldırım'dır. Bir de benimle yarışacak olan Mahmut Ulsu var. Yönetime yeni girdi. Hem niye öfkeleneyim. Ben hakediyorum bunları, haketmediğim bişey değil ki. Bir dönem çok bilinçli yapıyordum bunları. Taraftarın sıkıntısını üstlerinden alıyordum böyle şeylerle. Sen bu kadar onların üzerine gidersen, onlar da senin üzerine gelecektir tabi ki. Futbol bu." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ömer Çavuşoğlu: Bana Edilen Küfürleri Hak Ettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement