Ordu Belediyesi Kötü Gidişine "Dur" Diyemedi - Son Dakika
Spor

Ordu Belediyesi Kötü Gidişine "Dur" Diyemedi

Ordu Belediyesi Kötü Gidişine "Dur" Diyemedi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Ordu Belediyesi, deplasmanda KKTC Turkcell'e 82 64 yenilerek ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladı Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Karagöl: "Ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladığımız için üzgünüz"

24.02.2014 11:55

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Ordu Belediyesi, deplasmanda KKTC Turkcell'e 82-64 yenilerek ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladı.

Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Cevat Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ligde takım olarak kötü günler geçirdiklerini belirten Karagöl, "Bu sezon henüz galibiyetle tanışamadığımız için lig sonuncusuyuz" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısına KKTC Turkcell maçıyla başladıklarını hatırlatan Karagöl, şöyle devam etti:

"Yaklaşık bir ay aradan sonra ligin ikinci devresine başladık. Deplasmanda oynadığımız KKTC Turkcell karşısında kötü gidişimize 'dur' diyemedik. Ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başladığımız için üzgünüz. Çok iyi hazırlandığımız bu maçta rakibimiz daha iyi oynayarak galibiyeti alan taraf oldu. Şimdi geride 8 maç var. Bu maçlarda elimizden gelen her şeyi yaparak özellikle rakibimiz konumundaki takımları yenmek istiyoruz. Bunun için de çok çalışacağız. Takıma iki İranlı oyuncu takviyesi yaptık ancak bu oyuncuların henüz oturum izinlerini alamadığımız için KKTC Turkcell karşısında oynatamadık. İnşallah hafta sonu sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçında bu oyuncularımızdan yararlanacağız."

Karagöl, Galatasaray maçının hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ordu Belediyesi Kötü Gidişine 'Dur' Diyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement