"İkinci Golü Bulacak Pozisyonlar da Ürettik" - Son Dakika
Spor

"İkinci Golü Bulacak Pozisyonlar da Ürettik"

"İkinci Golü Bulacak Pozisyonlar da Ürettik"

1461 Trabzon'la 1-1 berabere kalan Orduspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını belirterek, "Golü de bulduk." dedi.

02.04.2014 20:02  Güncelleme: 20:06

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Orduspor, kendi evinde 1461 Trabzon'la 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını belirterek, "Golü de bulduk. İkinci golü bulacak pozisyonlar da ürettik. Zaman zaman kötü oynadığımız dönemler oldu ama iyi mücadele ettik. Ta ki 58. dakikaya kadar. 10 kişi kalan takım galip gelemez miydi? Gelirdi ama duran toptan yediğimiz gol ile skor 1-1 oldu. Yapacak bir şey yok. Bardağın dolu tarafından bakacak olursak kazanılan 1 puan. Şu an ikinciyiz. Kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde matematik ortada. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

"AFFEDİLMEZ KÜFÜRLER, BEN YAKIŞTIRAMADIM"

Sözeri, 1461 Trabzonlu futbolcu Oktay Demircan'ın, Orduspor kulübesine affedilmez küfürler ettiğini ifade ederek, "Futbolculuk sadece futbol oynamak ile yetenek ile olmuyor. Sahadaki duruş, ağzınızdan çıkan söylemler çok önemli. Bu anlamda da 1461 Trazbzonlu Oktay arkadaşımızı buradan daha efendi, sağduyuya davet ediyorum. Ağzından bizim kulübeye çıkan sözleri eğer kendisi duyduysa, farkındaysa affedilmez küfürler. Ben yakıştıramadım. Saha içindeki gerginlikler olabilir. Buna bir şey söylemiyorum. Kulübeye çok ağır sözler sarf etti. Arkadaşımızı kınıyorum" diye konuştu

Orduspor'un kaptanı Ferhat Öztorun ise, kazanmaları gereken bir maç olduğunu dile getirerek, "Fakat ikinci yarıda yediğimiz gol ile maç berabere bitti. Kaybedilen bir avantaj var ama bunun büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü önümüzde daha maçlar var. Şu an 2. sıradayız. Geriye kalan maçları kazandığımız takdirde buradan çıkacak takım biz oluruz" şeklinde konuştu.

Orduspor'da uzun zaman sonra forma giyen Eren Özen de, ligde gergin haftalara girildiğini ifade ederek, "Düşme ve çıkma mücadelesinde gergin maçlar oluyor. Biz de bunun öncesinde hakem ve rakiple uğraşmayalım diye konuşuyorduk. Sağ olsun Trabzon'lu arkadaşları bizi futboldan çok ikili diyaloglara, rakiple oynamamızı sağladılar. İyi mücadele ediyorduk. Rakip hiç pozisyona giremedi. Anlamadığımız kırmızı kartın ardından 10 kişi kaldık. Ona rağmen pozisyonlarımız oldu. İpler bizim elimizde" ifadelerini kullandı.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, alınan 1 puanın önemli olduğunu belirterek, "Her iki takım açısından önemli bir müsabakaydı. Orduspor'un konumu belli. Bizim de konumumuz belli. Oyunun genelinde Orduspor'un üstünlüğü vardı. İlk yarı 1-0 mağlup olduk. Gol pozisyonu da bulamadık. İkinci yarıda daha derli toplu, topu ayağa alıp pozisyon arama, hücuma daha iyi çıkışa yönelik temkinlerimiz oldu. Bu yönde biraz daha atak gözüktük. Rakibimiz de 10 kişi kalınca golü bulduk. Berabere bitti, zevkli ve çekişmeli oldu. Heyecan verici oldu. 1 puan Orduspor karşısında bizim gibi takımlara iyidir" dedi.

DEMİRCAN: "BİZİM ŞİDDETLE PUAN VE PUANLARA İHTİYACIMIZ VAR"

1461 Trabzonlu futbolcu Oktay Demircan, iki takım için de önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, "Bizim şiddetle puan ve puanlara ihtiyacımız var. 2-3 haftadır iyi oynuyoruz. Bu oyunu sahaya yansıtıyoruz. Puan almaya da başladık. 1461 Trabzon takımına küme düşmüş gözüyle bakılıyor ama bu futbolcuların kendilerine söz verdiğini düşünüyorum. Bizim 5 tane final maçımız var. Bu maçları en iyi şekilde oynayıp, her maça final havasında çıkacağız. Elimizden gelen en iyi sonuçları alıp, ligi en iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Bir diğer 1461 Trabzonlu futbolcu Mehmet Sıddık İstemi de, Erkan Sekman'ın kırımızı kart gördüğü pozisyonda hakemin verdiği faullün faul olmadığını vurgulayarak, "Buraya gelirken çok eksik ile geldik. Puan veya puanlar ile dönmek için geldik. İlk 15 dakika kontrollü maç oldu. Hakemin oyuna müdahale etmesiyle Orduspor baskıyı artırdı. Onun beraberinde, olmayan bir penaltı çaldı hakem. İkinci yarıda benim bir pozisyonum var. Faul yok ama ben daha ayağa kalkmadan biri kafa attı. Bence faul yoktu ama hakem penaltıyı telafi etmek için döndü biraz. Kırmızı kart, kırmızı kart ama öncesinde faul yok. Sonrasında gelişen olaylar tatsız olaylar" açıklamasında bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'İkinci Golü Bulacak Pozisyonlar da Ürettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement