Orduspor'da 46. Yıl Coşkusu - Son Dakika
Spor

Orduspor'da 46. Yıl Coşkusu

Orduspor\'da 46. Yıl Coşkusu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor'un 46.yılı antrenman sahasında pasta kesilerek kutlandı.

08.03.2013 18:43

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor'un 46. yılı antrenman sahasında pasta kesilerek kutlandı.

Orduspor'un 46. yılı Ordu Valisi Orhan Düzgün, İl Jandarma Komutanı Şeref Çakmak, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Orduspor Başkan Yardımcısı Hasan Çebi, Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Yönetim Kurulu üyeleri Tamer Aktaş, Akın Çiçek, Hakan Şahin, Çoşkun Memiş, Teknik heyet, futbolcu ve çalışanların katılımı ile kutlandı.

Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, anlamlı bir günde 46. yıllarını kutladıklarını belirterek, "Bugün çok anlamlı bir gün. 46. yıl dönümümüz 8 mart dünya kadınlar günü ve çok önemli bir Elazığspor maçı öncesi bir araya geldik. İnşallah bu karşılaşmayı geçerek Ordu'ya döneriz" dedi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün ise, Orduspor'un kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Orduspor gerçekten ilimizin tanıtımı ve ilimizdeki gençlerin spora özendirilmesi adına çok önemli bir görevi üstlenmiş durumda. Son iki yıldır çeyrek asırdır hep özlemle beklediğimiz Spor Toto Süper Lig'e çıkmış durumda. İnşallah önümüzdeki yaş günlerini de daha başarılı bir şekilde kutlamak istiyoruz ve ben buna da inanıyorum. Orduspor gerek teknik ekibiyle, gerek futbolcularıyla bu güçlü kadrosuyla Süper Lig'de en üst sıralarda olabilecek bir takım. Tabii top yuvarlak zaman zaman bazı maçları istemesekte kaybettik. Son bir kaç maçtır yükseliş trendine geçtik. İnşallah bu yükseliş Elazığspor maçıyla devam edecek. Ben Orduspor'un mevcut yapısıyla Spor Toto Süper Lig'de yaşayacağına ve daha üst sıralarda olacağına inanıyorum. Orduspor inşallah Elazığspor deplasmanından 3 puan alarak bu yaş gününde bunu Ordululara hediye eder diye düşünüyorum. Bugün aynı zamanda Dünya Kadınlar günü bütün kadınlarımızın da daha huzurlu ve daha mutlu bir şekilde hayatlarını devam ettirmelerini diliyorum. Orduspor yöneticilerinin, taraftarlarının 46. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da 46. Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement