Orduspor'da Moralli Antrenman - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Moralli Antrenman

Orduspor\'da Moralli Antrenman

Orduspor, bu hafta pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına moralli başladı.

04.03.2013 15:24  Güncelleme: 15:01

Seyircisi önünde oynadığı Kardemler Karabükspor maçını kazanarak geçen haftayı 3 puanla kapatan Orduspor, bu hafta pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sanicça Boru Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına moralli başladı.

GÜÇ DEPOLADILAR

Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde Durugöl Tesisleri'ndeki antrenmanına Karabükspor müsabakasında geçirdiği sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Bogdan Stancu katılmadı. Hafif sakatlığı olan Ayila Yussuf ve İbrahim Kaş ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Mor beyazlı takım, bugünkü çalışmasında güç depolayan antrenman yaptı.

CUPER TOPLANTI YAPTI

Hector Cuper, takımına yaptırdığı antrenmandan önce futbolcularıyla 15 dakika süren bir teknik toplantı yaptı. Ouyuncularına Karabükspor maçında gösterdikleri performanstan memnun kaldığını beylirten Cuper, bireysel hataların tekrarlanmamasını istedi. Cuper, çok çalışılması halinde deplasmandaki Sanica Boru Elazığspor maçını da kazanabileceklerini söyledi.

FUTBOLCULARDA NEŞE

Mor beşyazlı takım, Arjantinli çalıştırıcının 15 dakikalık toplantından sonra antrenmana başladı. Yağmur altında çalışmasını sürdüren mor beyazlı futbolcuların, galibiyet nedeniyle neşeli oldukları gözlendi.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Moralli Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement