Orduspor'da Neşeli Antrenman - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Neşeli Antrenman

Orduspor\'da Neşeli Antrenman

Orduspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hector Cuper gözetiminde neşeli antrenmanla sürdürdü.

21.03.2013 12:16  Güncelleme: 09:34

Durugöl Tesisleri'nde Hector Cuper gözetiminde devam eden antrenmanda futbolcluar çift kale maç yaparak ceza sahası dışından kaleye şut çalıştı. Antrenmana ülkesinin milli takımına katılan Bogdan Stancu ve izinli olan Cantuğ Temel, Abdulkadir Kayalı, Atila Turan ile sakatlığı bulunan tedavisi devam eden Hasan Kabze ve Ayila Yussuf katılmadı.

NİZAMETTİN İÇİN PASTA KESİLDİ

Antrenmanın ardından doğum günü olan Nizamettin Çalışkan için doğum günü pastası kesilerek kısa bir kutlama yapıldı. Nizamettin Çalışkan takım arkadaşlarının hazırlamış olduğu sürpriz doğum günü pastasını keserek Teknik direktör Hector Cuper'e elleri ile pasta yedirdi. Nizamettin Çalışkan arkadaşlarına teşekkür ederek, "Bu doğum günü pastasını geçtiğimiz hafta sonu sahamızda oynadığımız Gaziantepspor galibiyetiyle kutlayabilseydik. Bu olmadı ama Sivasspor maçında bunu telafi edebileceğimize inanıyorum. Hep beraber bu maçı olacağımıza inanıyorum" dedi.

FENERBAHÇE BİLETLERİ SATIŞTA

Öte yandan Orduspor'un Fenerbahçe ile yapacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Kapalı 120, Maraton 90, Kale arkaları ve misafir takım biletleri ise 75 TL'den satılıyor.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Neşeli Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement